1. Home
  2. Cotxes
  3. CitiJet, els aprenents d’Skoda construeixen el cotxe dels seus somnis
CitiJet, els aprenents d’Skoda construeixen el cotxe dels seus somnis

CitiJet, els aprenents d’Skoda construeixen el cotxe dels seus somnis

0
0

16 joves aprenents de l’Escola Professional d’Skoda han construït el cotxe dels seus somnis, l’esportiu descapotable Skoda CitiJet, que s’estrenarà a finals de maig.

Skoda Cityjet

L’Skoda CitiJet és un descapotable urbà de dues places sobre la base de l’Skoda Citigo. L’exterior destaca pel seu acabat metàl·lic de color blanc i blau i per les impressionants rodes de 16 polzades blaves. També ressalta l’aleró posterior fet a mà i un poderós escapament doble. Sota el capó hi ha el motor 1.0 MPI de gasolina de 75 CV.

L’interior esportiu es basa en l’interior de l’edició especial Skoda Citigo Sport. Això inclou el volant de cuir de 3 radis amb detalls vermells, el fre de mà folrat amb cuir i la palanca de canvis. La tapisseria dels seients també es basa amb la del Citigo Sport i el quadre d’instruments té un acabat de color vermell i blanc. A més, s’ha instal·lat un sistema de so especial amb una potència de 300 watts. La il·luminació interior és de Leds de color blau que fins i tot respon a la música.

En aquest projecte destaca el compromís de la marca amb la formació professional. El 2013, al voltant de 280 joves van iniciar la seva formació a l’Escola Professional d’Skoda. Els programes educatius són gratuïts i el treball realitzat en el marc de la formació també és recolzat financerament. Després de completar amb èxit la seva formació, tots els graduats reben una oferta de treball a Skoda.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *