1. Home
  2. Actualitat
  3. CITROËN ADVANCED COMFORT Referent de comoditat
CITROËN ADVANCED COMFORT Referent de comoditat

CITROËN ADVANCED COMFORT Referent de comoditat

0
0

Text : Pere Prat

Serà molt difícil que qualsevol altre fabricant d’automòbils amb un segle de vida sigui capaç de condensar tan adequadament la seva dilatada història en una sola paraula. En el cas de Citroën, en canvi, la cosa és molt fàcil, ja que hi ha unanimitat entre els experts del sector a identificar la comoditat com la genètica constant que ha marcat el camí dels seus cotxes.

Al llarg de la seva trajectòria, aquesta marca francesa ha protagonitzat importants punts d’inflexió mitjançant vehicles que s’han avançat moltes vegades a la seva època. El mític Citroën 11 CV Traction està considerat com el primer cotxe de la història fàcil de conduir. Menció especial també mereix el carismàtic 2 CV, un model que va posar Europa sobre rodes.

Però la sublimació del confort va arribar amb el GS i el CX, dues joies motoritzades que van sorprendre al món pels seus compendis tecnològics agosarats, entre els quals destacaven els seus conjunts enginyosos de suspensions. El flamant C5 Aircross trasllada cap al futur l’ herència extraordinària de la marca, a través del conjunt de solucions que composen el programa Citroën Advanced Comfort.

 

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *