1. Home
  2. Actualitat
  3. Citroën C4: Amb vestit llarg.
Citroën C4: Amb vestit llarg.

Citroën C4: Amb vestit llarg.

0
0

Amb 450.000 unitats d’aquesta segona generació del Citroën C4 fabricades des de l’any 2010, el versàtil compacte de la marca francesa es modernitza en tres clars aspectes.

14L12_1_06

Text: Albert Alsina | Fotos: Citroën.

Tot i que el nou Citroën C4 no es diferencia massa del seu antecessor, sí que té alguns detalls que el modernitzen. I és que l’exterior disposa ara d’uns nous fars amb llums de dia de LED, òptiques posteriors amb efecte 3D, llandes de nova generació i dos colors nous: Gris Galet i Gris Platinium.

On s’han posat les piles els enginyers de la marca francesa és en l’apartat de motors, bàsicament per complir amb les noves normatives anticontaminació. El propulsor de tres cilindres 1.2 Puretech de gasolina té injecció directa i turbo per reduir fins a un 25% el consum en versions de 110 CV (4,7 litres/100 km) i 130 CV (4,8 litres/100 km). El més potent pot anar associat a la caixa de canvis automàtica de 6 velocitats EAT6.

14L2_02En la gamma de motors Blue HDI s’amplia l’oferta. El bloc de 1.6 litres oferirà versions de 100 CV i 120 CV, amb o sense Start/Stop el primer d’ells i engegada automàtica i canvi de sis velocitats, l’altre. Els seus consums són molt bons, revelant unes xifres de 3,3 litres/100 km en el de 100 CV amb Start/Stop i 3,6 litres en el de 130 CV.

El nou C4 manté les dimensions del model precedent, i també els 408 litres de capacitat de càrrega del maleter. L’interior varia subtilment en aspecte i incorpora una nova pantalla tàctil de 7 polzades (per a navegador, ràdio, telèfon, ajustament del vehicle, etc.). Hi ha detalls cromats al volant, als difusors d’aire i palanca del canvi, i s’ofereixen dues noves tapisseries amb diferents teles i acabats (també en cuir). A més, i gràcies a la incorporació d’un nou material absorbent, arriba a l’habitacle menys soroll procedent del motor i el rodament.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *