1. Home
  2. Actualitat
  3. Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso, potents i ecològics
Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso, potents i ecològics

Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso, potents i ecològics

0
0

Els Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso estrenen, aquest estiu, un nou motor potent, econòmic i ecològic, que s’ajusta a les exigències de la normativa mediambiental Euro6.

C4 Picasso

Els monovolums de la marca, ara, incorporen el propulsor de gasolina THP 165 de 165 CV, desenvolupat juntament amb BMW, que ha estat premiat per la revista britànica “Engine Technology Internacional” en la categoria de motors de cilindrada de 1,4l a 1.8l. Amb sistema Stop&Start i caixa de canvis automàtica de sis velocitats, aquest motor té un consum mixt de 5,6l/100km i unes emissions de CO2 de 129g/km.

Per la seva banda, el Citroën C4 Picasso Blue HDi 150 estrena la nova caixa de canvis automàtica de sis velocitats EAT6. Aquesta és compatible amb el sistema Stop&Start, a més és més compacta i de pes més reduït. Així mateix, garanteix un alt confort de conducció gràcies a una disminució dels règims de funcionament del motor i una reducció de les friccions internes pròpies d’una caixa de canvis automàtica.

Aquestes dues motoritzacions estaran disponibles per als acabats Intensive i Exclusive d’ambdós models.

Els preus van des dels 24.590 euros del Citroën C4 Picasso THP 165 S&S AUT6 Intensive fins als 30.940 euros del Citroën Grand C4 Picasso Blue HDi 150 EAT6 Exclusive

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *