Home Actualitat Citroën C5 Aircross Hybrid, funcionalitat elèctrica
Citroën C5 Aircross Hybrid, funcionalitat elèctrica

Citroën C5 Aircross Hybrid, funcionalitat elèctrica

0
0

La variant híbrida del SUV C5 Aircross de Citroën permet recórrer fins a 55 km en mode 100% elèctric.

Citroën llança al mercat una versió híbrida endollable del C5 Aircross amb una autonomia elèctrica de fins a 55 km. Citroën mostra el seu compromís amb la democratització de models electrificats, demostrant així que una transició energètica sostenible és possible.

 

Un motor elèctric de 80 kW i una caixa automàtica ë-EAT8 generen, al costat de l’motor de gasolina, una resposta mecànica molt enèrgica

 

És un vehicle idoni per a aquells conductors que recorren mig centenar de km diaris, una xifra que permet funcionar a el 100% en mode elèctric. En qualsevol cas, el consum mitjà real és molt reduït, gràcies a l’eficient motor PureTech 180.

La seguretat és prioritària i la versió Hybrid de l’C5 Aircross gaudeix de vint tecnologies d’ajuda a la conducció

 

La seva condició d’híbrid permet gaudir d’una autonomia il·limitada en cas de realitzar llargs trajectes, gràcies a l’aportació de l’motor de gasolina. En mode elèctric destaca per l’absència total de sorolls, canvis de marxa i vibracions.

Gaudir diàriament de la manera elèctric és senzill, necessitant menys de dues hores de recàrrega en un carregador opcional ràpid de 7,4 kW

 

Com la resta de gamma, aquest C5 Aircross és un referent en confort. La suspensió equip amortidors progressius hidràulics i els seients Advanced Comfort asseguren una comoditat en marxa extraordinària, fins i tot sobre terrenys irregulars.

El carregador de sèrie d’3,7 kW empra quatre hores a carregar la bateria i en una presa domèstica calen unes set hores

 

Citroën facilita del tot la tasca al conductor: ofereix un ecosistema complet, intuïtiu i fàcil d’utilitzar que inclou la gestió automàtica de les maneres de conducció. Per la seva banda, el procés de recàrrega de la bateria és ràpid i senzill.

 

Exhibeix unes dots de modularitat exemplars, amb tres seients individuals que són lliscants, reclinables i plegables. Un autèntic referent

 

 

FITXA TÈCNICA

DIMENSIONS

LONGITUD: 450 cm

AMPLADA: 184 cm

ALÇADA: 165 cm

MALETER: 460/600 litres

POTÈNCIA: 225 CV

CONSUM MITJÀ: 1,4 litres

VELOCITAT MÀXIMA: 225 km / h

PREU: 34.350 E

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *