1. Home
  2. Cotxes
  3. Citroën Cactus: noves idees per a un nou món
Citroën Cactus: noves idees per a un nou món

Citroën Cactus: noves idees per a un nou món

0
0

El Citroën C4 Cactus planteja les bases d’una nova forma d’entendre l’automòbil: més disseny, més confort i més tecnologia útil en un vehicle econòmic i ecològic. Per resoldre una equació com aquesta, Citroën ha escollit una nova estratègia:donar més valor al que realment compta per als clients, incorporant innovacions tecnològiques i apostant fort pel disseny, el confort, la facilitat d’ús i un baix cost d’utilització.

Citroen Cactus

Així, el C4 Cactus incorpora els Airbump, una innovació de Citroën útil, estètica i personalitzable, que reforça el disseny i protegeix la carrosseria. També incorpora una interfície de conducció 100% digital i 100% intuïtiva que ofereix un lloc de conducció ampli i connectat, amb els comandaments agrupats al voltant d’una pantalla tàctil de 7 polzades.

En l’apartat de confort, destaquen els amplis seients davanters, amb un disseny  inspirat en els sofàs, mentre que l’airbaig de l’acompanyant en el sostre    (Tecnologia Airbag in Roof), una exclusiva mundial, ofereix al passatger davanter més espai i volum per portar objectes. Per últim, el sostre de vidre panoràmic amb alta protecció tèrmica, omple de llum l’habitacle però sense patir          els efectes de la calor.

Un altre dels punts forts del Citroën C4 Cactus és la reducció dels costos  d’utilització eliminant tot allò superflu, associant una plataforma optimitzada amb  motors eficients d’última generació. Aquest model pesa 200 kg menys que un Citroën C4, amb el que s’aconsegueix conjugar plaer de conducció amb consums de carburant reduïts (82 g de CO2 /km o el que és el mateix 3,2 l 100 km en versió dièsel i menys de 100 g de CO2/km en versió gasolina

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *