1. Home
  2. Actualitat
  3. Citroën DS 5LS R Concept Car: luxe, tecnologia i prestacions
Citroën DS 5LS R Concept Car: luxe, tecnologia i prestacions

Citroën DS 5LS R Concept Car: luxe, tecnologia i prestacions

0
0

Citroën presentarà al Saló de Pequín el Concept Car DS 5LS R, una berlina que es caracteritza per una silueta poderosa i equilibrada que fa destacar la calandra escultural i distingida “DS Wings”, senyal d’identitat dels nous DS. Amb el seu aire esportiu, el concept DS 5LS R dóna tot el seu protagonisme al perfil seductor del model de la sèrie.

Citroen DL 5RS

A l’interior, el DS 5LS R aposta pel luxe extrem amb uns materials excepcionals. L’habitacle està completament recobert de cuir i Alcàntara, incloent el quadre de comandaments i el volant que, a més, és d’autèntic carboni

El Citroën DS 5LS R té com a punt fort el seu motor de 1.6 litres turbo, que desenvolupa 300 CV, amb un parell màxim de 40 Nm. El seu xassís s’ha rebaixat 15 mm respecte a la versió de sèrie i s’ha eixamplat la via davantera. Està equipat amb una caixa de canvis seqüencial que inclou lleves al volant. Tot el xassís, incloent el sistema de frenada i les suspensions s’ha posat a punt amb alta precisió. La recerca de prestacions es reflecteix a més amb la incorporació d’elements com un difusor d’aire, una faldó que remata el para-xocs davanter i una talonera de carboni.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *