1. Home
  2. Cotxes
  3. Citroën DS5 BlueHDi 180 AUT6, més potent, més còmode, més ecològic
Citroën DS5 BlueHDi 180 AUT6, més potent, més còmode, més ecològic

Citroën DS5 BlueHDi 180 AUT6, més potent, més còmode, més ecològic

0
0

Citroën estrena al DS5 la nova motorització BlueHDi 180 amb canvi automàtic.

DS BlueHDi Aut6

A la seva mecànica de 2 litres i la seva personal estètica, el Citroën DS5 afegeix un canvi automàtic de sis velocitats, sistema Stop&Start i una nova suspensió. El resultat, una potència de 180 CV i unes xifres de consum i emissions “eco”de 4,4 litres i 114 grams, que l’alliberen de pagar l’Impost de Matriculació. El propulsor, que integra un nou turbo de geometria variable, està dotat a més amb arbres d’equilibrat que asseguren un alt nivell de confort acústic i vibratori.

La nova suspensió que incorpora aquest vehicle filtra les imperfeccions de la carretera, millora el confort vibratori i ofereix més suavitat en la marxa gràcies a la tecnologia PLV (Preloaded Linear Valve), que limita els canvis d’inclinació i redueix l’esforç de l’amortidor.

El nou DS5 BlueHDi 180, està disponible en els acabats Design, Style, Sport i Urban. Aquest últim agafa com a base l’acabat Design i afegeix al seu equipament els sistemes eMyWay i ajuda a l’estacionament posterior. Totes les versions del DS5 equipades amb aquesta mecànica estan exemptes de l’Impost de Matriculació. Preus des de 30.490 €

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *