1. Home
  2. Actualitat
  3. Citroën Ë-C4: Confort de referència
Citroën Ë-C4: Confort de referència

Citroën Ë-C4: Confort de referència

0
0

Ens trobem davant el cotxe ideal per a les persones que busquen un company sobre rodes summament còmode i avantguardista en tecnologia

Text: Pere Prat / Fotos i Vídeo: Citroën

Inscrit en el segment comercial més important del mercat europeu, el Citroën C4 és un cotxe “Made in Spain”. Entre els models compactes, destaca per l’altura de la seva polivalent carrosseria, que s’ha inspirat en l’univers SUV.

Fidel a l’herència de la marca francesa, el seu flamant model compacte brilla per l’incomparable confort de viatge que ofereix als seus ocupants. Les seves innovadores suspensions i l’especial mullido dels seients eviten la fatiga en els viatges llargs.

El Citroën C4 pot comprar-se associat amb motors de gasolina, dièsel i elèctric. Precisament, la versió propulsada mitjançant l’energia dels seus bateries és la que més sorprèn en carretera, sobresortint per prestacions i noblesa de reaccions.

En l’espai interior, qualsevol racó ha estat aprofitat per a millorar l’experiència de viatjar. L’avançat vehicle signat per Citroën adopta un pràctic suport per a tauleta, i compta amb 16 zones d’emmagatzematge d’objectes.

Per a no haver de sofrir per l’autonomia que proporcionen els seus bateries, la versió elèctrica del C4 ha homologat un abast de 350 quilòmetres. Gràcies al lliurament immediat de potència, el motor permet accelerar de 0 a 100 km/h en 9,7 segons.

Més informació a https://www.grupandreu.net/citroen/

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *