Citroën Ë-C4: Confort de referència

Ens trobem davant el cotxe ideal per a les persones que busquen un company sobre rodes summament còmode i avantguardista en tecnologia

Text: Pere Prat / Fotos i Vídeo: Citroën

Inscrit en el segment comercial més important del mercat europeu, el Citroën C4 és un cotxe “Made in Spain”. Entre els models compactes, destaca per l’altura de la seva polivalent carrosseria, que s’ha inspirat en l’univers SUV.

Fidel a l’herència de la marca francesa, el seu flamant model compacte brilla per l’incomparable confort de viatge que ofereix als seus ocupants. Les seves innovadores suspensions i l’especial mullido dels seients eviten la fatiga en els viatges llargs.

El Citroën C4 pot comprar-se associat amb motors de gasolina, dièsel i elèctric. Precisament, la versió propulsada mitjançant l’energia dels seus bateries és la que més sorprèn en carretera, sobresortint per prestacions i noblesa de reaccions.

En l’espai interior, qualsevol racó ha estat aprofitat per a millorar l’experiència de viatjar. L’avançat vehicle signat per Citroën adopta un pràctic suport per a tauleta, i compta amb 16 zones d’emmagatzematge d’objectes.

Per a no haver de sofrir per l’autonomia que proporcionen els seus bateries, la versió elèctrica del C4 ha homologat un abast de 350 quilòmetres. Gràcies al lliurament immediat de potència, el motor permet accelerar de 0 a 100 km/h en 9,7 segons.

Més informació a https://www.grupandreu.net/citroen/

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Laia Sanz fa història aconseguint el seu 20è títol mundial

Laia Sanz fa història aconseguint el seu 20è títol mundial

La pilot de Gas Gas i KH-7 ha aconseguit el seu sisè Campionat del Món

Posterior
Toyota Yaris Cross: Polivalència compactada

Toyota Yaris Cross: Polivalència compactada

El tercer integrant de la família Yaris és aquest

També et pot interessar
Total
0
Share