1. Home
  2. Actualitat
  3. Citroën i Toyota obren noves instal·lacions a Blanes
Citroën i Toyota obren noves instal·lacions a Blanes

Citroën i Toyota obren noves instal·lacions a Blanes

0
0

Grup Andreu Automoció estrena les noves instal·lacions de les marques Citroën i Toyota a Blanes, la capital de la Selva.

Els canvis i noves apostes en automoció de les dues marques fan que les concessions inverteixin en millorar els serveis que ofereixen. Canvia el concepte clàssic del concessionari de vehicle per transformar-se en una espai obert i diàfan, per fer-se més proper a les persones. La decoració, l’exposició de vehicles i la zona d’espera es dissenyen per adaptar-se a les noves tendències.

Mentre Citroën ha canviat la imatge per un disseny més actual i presenta els nous models (El nou Citroën C3, el nou Citroën C3 Aircross i en breu el nou Citroën C4 Cactus), Toyota, per la seva banda, posa tots els esforços en la seva estratègia dels vehicles híbrids.

Les instal·lacions actuals de Garage Andreu i Japand21 havien quedat petites i desfasades pel volum de clients als quals donava servei. Fins ara, les dues marques compartien la mateixa nau industrial i estaven situades en el carril d’accés a la carretera en direcció a Palafolls. Amb una inversió aproximada de tres milions d’euros, la nova nau d’uns 2.000 metres quadrats i situada a l’avinguda d’Europa n. 50, donarà molta més visibilitat i proximitat a les dues marques. La nova situació geogràfica, amb molta més facilitat d’accés, ha de permetre augmentar la seva facturació i presència a la zona per consolidar-se i créixer a la Costa Brava.

La concessió d’ambdues marques aposta per donar un servei integral de postvenda,  amb els tallers oficial de mecànica i recanvis, i afegint el departament de carrosseria i pintura, que fins ara no l’oferien.

A partir del 3 de febrer les instal·lacions estaran al cent per cent operatives i a tothom que hi vagi se’l convidarà a un petit refrigeri.

www.grupandreu.cat

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *