Home Actualitat Citroën inicia la seva campanya de canvi de pneumàtics
Citroën inicia la seva campanya de canvi de pneumàtics

Citroën inicia la seva campanya de canvi de pneumàtics

0
0

Citroën ha posat en marxa la seva campanya de substitució de pneumàtics, per la qual, amb vista al començament de l’estiu i els desplaçaments de vacances, la marca francesa ofereix finançament sense interessos, preus tancats ‘tot inclòs’ i regals exclusius. La campanyà serà vigent fins el dia 30 de juny.

CitroenMitjançant aquesta acció, els clients poden fraccionar el pagament dels pneumàtics a través de Citroën Bank a tres mesos sense interessos. La marca disposa de preus atractius per a parells de pneumàtics de les principals marques del mercat. A més, per la substitució de cada joc de 2 o 4 pneumàtics, Citroën regala una tovallola de la firma ‘Cállate la Boca’, dissenyada exclusivament per a aquesta iniciativa.

Els pneumàtics són el punt de contacte entre el vehicle i la carretera i com a tal, la seva importància és màxima. Circular amb aquest element en mal estat (desgast, dibuix irregular, pressió baixa o equilibrat incorrecte, entre altres factors) té conseqüències directes en seguretat, eficiència o confort; des de l’augment de la distància de frenada fins a un increment de més del 10% del consum de combustible o un major nivell de sonoritat interior.

Informació completa a http://ofertas-citroen.es/cambio-neumaticos/verano-cero-interes/

etiquetes:

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *