1. Home
  2. Actualitat
  3. Citroën inicia la seva campanya de canvi de pneumàtics
Citroën inicia la seva campanya de canvi de pneumàtics

Citroën inicia la seva campanya de canvi de pneumàtics

0
0

Citroën ha posat en marxa la seva campanya de substitució de pneumàtics, per la qual, amb vista al començament de l’estiu i els desplaçaments de vacances, la marca francesa ofereix finançament sense interessos, preus tancats ‘tot inclòs’ i regals exclusius. La campanyà serà vigent fins el dia 30 de juny.

CitroenMitjançant aquesta acció, els clients poden fraccionar el pagament dels pneumàtics a través de Citroën Bank a tres mesos sense interessos. La marca disposa de preus atractius per a parells de pneumàtics de les principals marques del mercat. A més, per la substitució de cada joc de 2 o 4 pneumàtics, Citroën regala una tovallola de la firma ‘Cállate la Boca’, dissenyada exclusivament per a aquesta iniciativa.

Els pneumàtics són el punt de contacte entre el vehicle i la carretera i com a tal, la seva importància és màxima. Circular amb aquest element en mal estat (desgast, dibuix irregular, pressió baixa o equilibrat incorrecte, entre altres factors) té conseqüències directes en seguretat, eficiència o confort; des de l’augment de la distància de frenada fins a un increment de més del 10% del consum de combustible o un major nivell de sonoritat interior.

Informació completa a http://ofertas-citroen.es/cambio-neumaticos/verano-cero-interes/

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *