1. Home
  2. Actualitat
  3. Citroën Multicity Connect, el millor copilot
Citroën Multicity Connect, el millor copilot

Citroën Multicity Connect, el millor copilot

0
0

Una clau USB amb GPS i una connexió 3G porten a la pantalla tàctil dels Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso les apps de Citroën Multycity Connect. Aquest nou servei que ofereix la marca permet l’accés, a través d’Internet, a les informacions proporcionades per un conjunt d’onze aplicacions gratuïtes que fan més fàcil la vida de l’automobilista.

Citroen Multicity

Una de les aplicacions és, “Carburante” que localitza les estacions de servei més econòmiques, amb un avís ajustable en funció de l’autonomia. “TripAdvisor” permet buscar hotels, restaurants i llocs d’interès. Així mateix, l’usuari de Citroën Multicity Connect pot accedir a l’última versió de la “Colección Europa de la Guia Michelin” , amb una actualització permanent de les dades sobre els millors hotels i restaurants d’Europa. També té a la seva disposició “Michelin Tráfico”, que indica els itineraris que s’han d’utilitzar en trajectes recurrents.

El ventall d’aplicacions es completa amb “Coyote Series”, que avisa de retencions i punts conflictius en cada trajecte en temps real. “Parking” localitza els estacionaments públics més propers i pot arribar a donar el número de places lliures disponibles.

A més, les aplicacions exploten les dades del vehicle com la velocitat instantània, el quilometratge o fins i tot l’autonomia. En només tres clics, l’usuari tindrà la possibilitat de ser guiat cap al lloc desitjat sense necessitat de disposar de navegador en el seu vehicle.

Això és només una mostra del que pot oferir Citroën Multicity Connect. El preu de la primera subscripció del contracte més la clau USB 3G més la connexió és de 385 euros. La renovació anual via Internet és de 139 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *