1. Home
  2. Actualitat
  3. Citroën promociona els seus cotxes elèctrics
Citroën promociona els seus cotxes elèctrics

Citroën promociona els seus cotxes elèctrics

0
0

El Consell de Ministres va aprovar,  el 17 d’abril passat, el Reial Decret 287/2015, pel qual entraven en vigor les ajudes del Programa Movele, destinades a fomentar la compra de vehicles elèctrics. En virtut d’aquest pla, el Govern dóna suport a la adquisició d’un turisme ‘full electric’, com el Citroën C-Zero, amb una subvenció de 5.500 €, que augmenta fins a 8.000 € si s’opta per un vehicle comercial 100% elèctric, com el nou Citroën Berlingo Electric.

C_ZeroCoincidint amb aquestes mesures de foment de mobilitat elèctrica, Citroën ha decidit baixar en 4.000 € el preu del C-Zero, a més d’oferir als seus clients una interessant oferta promocional. En concret, la marca dóna suport a la compra del C-Zero amb un descompte de 3.000 €, a la qual cal afegir una ajuda de 1.200 € si es decideix finançar la compra. Gràcies a aquesta promoció, a la qual cal sumar la subvenció de 5.500 € prevista en el Programa Movele, l’urbà elèctric de Citroën surt per 16.490 €.

En el cas del nou Berlingo Electric, compta amb una oferta promocional de 4.400 €. En afegir l’ajuda de 8.000 € del Govern, el seu preu, que inclou un pack de càrrega ràpida, es queda en 20.500 €, en la versió curta.

El Citroën C-Zero és l’aposta del Citroën per uns desplaçaments urbans amb zero emissions. Amb una longitud de 3,48 metres i un diàmetre de gir de 9 metres, es mou amb absoluta agilitat. Les seves prestacions (velocitat màxima de 130 km/h, de 0 a 100 km/h en 15,9 segons i acceleració de 60 a 80 km/h en 3,9 segons) i la seva autonomia de 150 km el permeten aventurar-se sense problemes per carretera.

En l’apartat dels vehicles comercials, Citroën compta amb el nou Berlingo Electric. Utilitza els últims avenços tecnològics i recorre a una arquitectura innovadora, que integra els diferents components de la cadena de tracció elèctrica sota el capó davanter i la carrosseria. D’aquesta manera, l’espai de càrrega queda lliure, de manera que s’ofereixen cotes idèntiques a les que estan disponibles en les versions convencionals equipades amb motor dièsel o gasolina: volum de fins a 3,7 m3 i 695 kg de càrrega útil.

La motorització del nou Berlingo Electric ofereix una potència màxima de 49 kW (67 CV), amb un parell màxim de 200 Nm. Els 22,5 kW/h de capacitat total útil de les bateries proporcionen una autonomia de 170 km. Disposa de dos modes de recàrrega, a través de dues trapes diferents: normal, amb un temps de recàrrega d’entre 8 i 15 hores en funció de la intensitat elèctrica disponible, i ràpid, que recarrega les bateries en un 80% en 30 minuts.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *