1. Home
  2. Actualitat
  3. Citroën renova el polivalent Berlingo
Citroën renova el polivalent Berlingo

Citroën renova el polivalent Berlingo

0
0

El Citroën Berlingo es renova per reforçar  la seva condició de líder. Com a pioner del segment dels vehicles polivalents, el Citroën Berlingo ha aportat, des del seu llançament, una resposta moderna i pràctica a les expectatives dels seus
clients. Els més de 2,9 milions d’unitats venudes des de 1996 són un reflex d’aquest èxit. Amb la seva forta personalitat, el Citroën Berlingo és un vehicle que destaca pel seu volum, polivalència i funcionalitat. És un company ideal en totes les situacions, tant per a les famílies (versió Multispace), com per als professionals (versió Furgó).

Nuevo_Berlingo_Amb preus des de 13.600 euros, el nou Citroën Berlingo manté les qualitats de modularitat, capacitat, confort i equipament, amb un disseny més modern i expressiu, un frontal d’aspecte més ferm i decidit, amb un nou para-xocs, dotat de llums diürnes de LED, que canvien de posició respecte a la versió anterior i una nova reixeta de calandra.

S’ha buscat oferir un vehicle fàcil de gaudir, que integra el millor del saber fer de Citroën, sense oblidar els punts forts del Berlingo. En la versió Multispace, destaquen el confort dels seients i de la suspensió, les places del darrere independents i la lluneta practicable. En la versió Furgó es pot optar per la cabina Extenso amb tres  places davanteres modulars. Aquests equipaments entren en escena en un entorn innovador, on les noves tapisseries de l’habitacle donen un toc més personal a l’ambient interior.

Nuevo_Berlingo_2El nou Citroën Berlingo és un vehicle enginyós, amb tecnologies per a un ús senzill, com per exemple la nova pantalla tàctil de 7 “, en la qual es reuneixen totes les funcions multimèdia i de navegació. A més, permet duplicar les aplicacions compatibles d’un smartphone mitjançant el Mirror Screen, per estar connectats en tot moment. Per a una conducció més segura i senzilla, el nou Berlingo compta amb la tecnologia del frenada automàtica d’emergència, l’Active City Brake, així com amb càmera de marxa enrere i ajuda en aparcament. Per descobrir un altre aspecte de la tecnologia d’aquest model cal obrir el capó. El nou Berlingo disposa de motors eficients d’última generació, amb tecnologia BlueHDi a les mecàniques dièsel. Pot equipar, en funció de les versions, un canvi manual de 6 velocitats, que augmenta el plaer de conducció alhora que redueix el consum i les emissions. El nou Citroën Berlingo Multispace consumeix 4,1 litres/100 km i emet 109 g/km de CO2 amb el motor BlueHDi 100 S & S. Pel que fa a la versió Furgó seves emissions de CO2 es redueixen fins als 106 g/km amb la mecànica BlueHDi 100 S & S ETG6.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *