1. Home
  2. Cotxes
  3. Citroën renova la gamma C4 de cara al 2015
Citroën renova la gamma C4 de cara al 2015

Citroën renova la gamma C4 de cara al 2015

0
1

La nova gamma del Citroën C4, que s’estrenarà a principis de 2015, es caracteritzarà per una nova firma lluminosa, que reforça l’expressivitat del seu frontal gràcies als seus projectors de llums diürns de LED i dotarà de major dinamisme a la part posterior amb llums amb efecte 3D. A l’interior, destaquen les noves tapisseries i un quadre de comandaments que guanya senzillesa amb la nova pantalla tàctil central de 7’’.

C4

El confort segueix sent excepcional, gràcies a un comportament en carretera que filtra les irregularitats de l’asfalt sense renunciar al plaer de conducció, un tractament acústic de referència, seients confortables, amb funció massatge en el del conductor, i un sostre de vidre panoràmic amb comandament elèctric. El Citroën C4 ofereix, a més, una àmplia habitabilitat, gràcies a una distància entre eixos de 2,61 metres, una banqueta posterior fraccionable i un volum de maleter de 408 litres.

El Citroën C4 també estrena tecnologies, com el sistema d’accés i arrancada amb mans i la nova pantalla tàctil de 7 polzades, que agrupa totes les funcions multimèdia i de navegació, i sistemes d’assistència que simplifiquen la conducció, com l’ajuda a la sortida en pendents (hill assist), el control de tracció intel•ligent i el sistema de vigilància de l’angle mort. Així mateix, es reforça la connectivitat amb Citroën Box, que inclou trucada d’emergència i assistència localitzada, una guia de manteniment virtual i un mòdul de conducció ecològica accessible a través d’internet.

El renovat C4 es podrà escollir entre dos motors de gasolina, els tres cilindres PureTech 110 i PureTech 130 S&S, i tres propulsors dièsel, els BlueHDi 100, BlueHDi 100 S&S i BlueHDi 120 S&S 6V. Gràcies a la tecnologia Stop & Start i a la utilització de pneumàtics de molt baixa resistència

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *