1. Home
  2. Cotxes
  3. Classe V, nou concepte de monovolums
Classe V, nou concepte de monovolums

Classe V, nou concepte de monovolums

0
0

La Classe V de Mercdes-Benz defineix de nou el concepte de monovolum, conjugant una habitabilitat suficient per a vuit persones, una funcionalitat exemplar, el plaer de conducció amb eficiència i la seguretat que caracteritza els automòbils d’aquesta marca. Un vehicle ideal per als conductors que aprecien l’espaiositat i no volen renunciar a l’estil ni al confort.
Mercedes Clase V

La nova Classe V permet fer un ús altament flexible de l’interior sense renunciar en cap moment a un estil elegant. El nou monovolum equipa de sèrie en l’habitacle quatre seients individuals de confort amb recolzabraços, disposats en dos files. Com a alternativa als seients individuals s’ofereixen per a les dues files dels seients posteriors un banc de dues places amb respatller dividit en dues parts i abatible individualment i un banc de tres places amb banqueta de dues peces i respatller de tres, abatible total o parcialment.

La Classe V aporta una altra novetat en els seu segment que augmenta el confort en carregar i descarregar el maleter: el vidre posterior d’obertura per separat, amb una xarnera en el marc superior de la porta del maleter. El vidre es pot obrir i tancar amb independència de la porta del maleter.

La nova Classe V arriba amb el modern motor turbodièsel 2.1 de quatre cilindres amb sobrealimentació de doble etapa, acreditat en nombroses sèries de turismes – des de la Classe A fins a la Classe S – i perfeccionat per al seu ús en el monovolum i disponible en tres nivells de potència: 136 CV (V 200 CDI), 163 CV (V 220 CDI) i 190 CV (V 250 BlueTEC), aquest últim amb canvi 7G TRONIC de sèrie, opcional per als V 200 CDI i V 220 CDI.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *