1. Home
  2. Actualitat
  3. Climatitzador, navegador, ràdio, telèfon … la sorprenent llista de funcions que es controlen amb la veu a bord d’un PEUGEOT
Climatitzador, navegador, ràdio, telèfon … la sorprenent llista de funcions que es controlen amb la veu a bord d’un PEUGEOT

Climatitzador, navegador, ràdio, telèfon … la sorprenent llista de funcions que es controlen amb la veu a bord d’un PEUGEOT

0
0

PEUGEOT incorpora un sistema de reconeixement vocal en gran part de la seva gamma. Aquesta tecnologia permet donar ordres de viva veu a equipaments com el climatitzador, el navegador, el telèfon mans lliures o el sistema multimèdia de el vehicle.

Més enllà de la comoditat de regular l’aire condicionat o triar emissora de ràdio amb la veu, aquesta tecnologia representa un plus en matèria de seguretat, a poder gestionar diversos sistemes de confort i navegació sense necessitat de deixar anar el volant o apartar els ulls de la carretera.

La gamma PEUGEOT ofereix un sistema de reconeixement de veu en bona part dels seus models i acabats. Aquesta tecnologia suposa un pas endavant en matèria de confort i seguretat, al permetre gestionar per mitjà de la veu, amb senzilles ordres, dispositius com la climatització, el navegador, el sistema multimèdia o la telefonia mòbil mans lliures.

Així, amb un simple “tinc calor”, el climatitzador es posa en marxa per reduir la temperatura a 0,5 C i si es pronuncien les paraules “tinc molta calor”, baixarà 1 c. Per augmentar els graus a l’habitacle, només cal dir que es té fred o molt fred.

Pel que fa a el navegador, se li pot ordenar de viva veu anar cap a un lloc determinat, o cap casa o la feina, si s’han introduït les seves coordenades en el sistema. El mateix succeeix amb el telèfon mòbil, que obeeix instruccions com “cridar a”, “marcar” o “mostrar contactes” o “mostrar anomenades”.

La funció de reconeixement vocal de sistema multimèdia permet regular l’ambient sonor de el vehicle de viva veu. Una senzilla ordre és suficient per sintonitzar una emissora determinada a reproduir un tema, un àlbum o els grans èxits del nostre grup favorit o, fins i tot, esbrinar el nom d’una cançó.

 

Més informació a Gicauto Peugeot

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *