Collin Veijer guanya la cursa, Masià i Sasaki es disputaran el mundial

El japonès i el valencià s’allunyen dels rivals després d’una caiguda múltiple

Gran sortida de Collin Veijer, que s’ha situat per davant de Jaume Masià i Iván Ortolá al primer revolt. En la segona volta, Masià recupera el lideratge d’un grup capdavanter que està integrat per Veijer, Ayumu Sasaki, Deniz Öncü, Ortolá y David Muñoz. El valencià està intentant estirar el grup, ja que sembla que té quelcom més quant a ritme. A 10 voltes pel final, hi ha hagut una caiguda múltiple amb Dani Holgado, David Alonso, Diogo Moreira, Ricardo Rossi y Taiyo Furusato. Es trenca la cursa i Holgado i Alonso pràcticament s’acomiaden del mundial.

Una volta més tard, Masià i Muñoz també han topat, però sense res a lamentar. A set voltes pel final, el top-6 s’escapa lleugerament, amb Sasaki primer seguit per Masià, Veijer, Muñoz, Öncü, José Rueda i Bertelle. A quatre voltes pel final, els dos pilots d’Husqvarna són en les dues primeres places, Öncü supera a Masià, i el valencià cau fins a la cinquena posició perquè Bertelle també se situa per davant. Una volta més tard, el líder del mundial torna a la tercera plaça.

A dues voltes pel final, Bertelle toca a Rueda, i l’espanyol escombra a Öncü, anat per terra les dues KTM i quedant també Bertelle a fora de la lluita. Tenim el podi definit, amb Veijer, Sasaki i Masià, i cal saber quin serà l’ordre. Últim gir agònic amb Veijer superant al seu company d’equip i provocant que aquest només retalli 4 punts a Masià. El valencià s’ha hagut de conformar amb l’últim esglaó del podi en una cursa que se li ha complicat malgrat ser el més fort. No obstant això, suma uns punts que poden ser molt valuosos per la consecució del mundial, amb Sasaki com a gran rival a Sasaki, que és només a 13 punts.

Text: Roger Amores / Foto: Collin Veijer

Total
0
Shares
Anterior
Acosta, el campió de Moto2 més jove de la història i MotoGP tremola

Acosta, el campió de Moto2 més jove de la història i MotoGP tremola

Fermín Aldeguer guanya una cursa amb un domini aclaparador

Posterior
Suzuki acumula 5.050 matriculacions enguany fins a l’octubre a Espanya

Suzuki acumula 5.050 matriculacions enguany fins a l’octubre a Espanya

Les venta a particulars ha suposat un 73% de la xifra total

També et pot interessar
Total
0
Share