1. Home
  2. Actualitat
  3. Comença el II CLASSIC Pla de l’Estany “Cornellà del Terri”
Comença el II CLASSIC Pla de l’Estany “Cornellà del Terri”

Comença el II CLASSIC Pla de l’Estany “Cornellà del Terri”

0
0

Demà, dissabte 10 de març, tindrà lloc la 2a prova de la Copa Gironina de Regularitat a Cornellà del Terri. Amb un total de 52 vehicles inscrits, a les 11h del matí es faran les verificacions administratives i tècniques a la zona esportiva, i a les 15.00h es donarà la sortida.

S’arribarà a Olot, al palau firal, on es celebrarà el 40è aniversari del programa radiofònic Cilindrada, i durant tot el dia també hi haurà una exposició de vehicles clàssics i un col·loqui sobre Salvador Servià, els germans Joventeny, Josep Frígola, escuderies com la mítica Costa Brava o la reapareguda Mediterrània, presentat per Jordi Selles i tot el seu equip de l’època. La caravana de la prova estarà exposada aproximadament  una hora  i seguidament es realitzaran dos trams més on és farà un reagrupament a Cornellà del Terri per tal de recuperar forces i afrontar la part més dura de la prova que constarà de quatre trams, tots íntegrament de NIT.

Com a favorits surten Marcel·lí Martí – Carles Datzira amb VW Golf GTi, campió de la Copa Gironina 2017, Joan Sastre – Xavi Font amb Mini Cooper i cal ressaltar l’equip Cabruja – Cabruja amb Mini 1000, guanyadors de la primera prova a Tossa de Mar. També cal destacar  l’equip lloretenc Fornes – Fornes amb Seat 600, Berral-Berral també amb Seat 600.

L’equip Bassart – Basart, amb el Volvo, defensen la classe A, Josep Sunyer – Sunyer amb el Porsche 911 són un dels candidats a guanyar la classe B. Aquesta edició també puntúa per la Copa Petits Tot Darrere, on els grans dominadors de la temporada són Gerard Ferrer – Pep Pla amb el Seat 133. També hi haurà la Copa Iniciació, on de moment el líder provisional és Lluís Cara amb Ford Serra 2,0. I cal destacar la participació de Joan Tarrés, pilot de la dècada dels 70/80, sempre defensant els colors de l’escuderia Costa Brava, gran animador dels rallyes de casa nostra, aquesta vegada acompanyat per Josep Sumalla amb un Toyota GTi.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *