1. Home
  2. Actualitat
  3. Comença el provincial de terra amb el II Classic Baix Empordà
Comença el provincial de terra amb el II Classic Baix Empordà

Comença el provincial de terra amb el II Classic Baix Empordà

0
1

El 17 de febrer va començar el provincial de terra en format regularitat, una nova especialitat que va causar molta expectació.
El certamen està compost per 3 proves sempre de caràcter secret i dividit per tres categories: la navegant, principiant i turista. Fins el divendres abans de l’esdeveniment, l’organització dóna, al migdia, el punt de trobada per dissabte a primera hora. Allà es reuneixen els participants per realitzar les verificacions administratives i tècniques. Després, juntament amb el road book, se’ls indica on hi ha el parc tancat de la prova per donar la sortida oficial del recorregut.

Pneumàtics i Grues Palafrugell va cedir les instal·lacions per a realitzar les verificacions del II CLASSIC BAIX EMPORDÀ. Hi havien 22 vehicles inscrits, als quals se’ls lliurava el llibre de ruta on hi havia la situació del parc tancat de la prova, en aquest cas, va ser Begur.
A les 11: 00h es donava el tret de sortida al primer participant. L’organització havia preparat un recorregut de 4 trams, a realitzar dues vegades, d’uns 80 km en total, molt selectiu i del gust dels participants.
Marc Mates – Enric Cabruja amb Suzuki Santana, començaven guanyant la primera especial. Un equip a tenir en compte al llarg del campionat, però els experimentats Nasi Claret – Mireia Llanço amb Fiat Panda 4×4 no els van posar les coses fàcils, juntament amb els debutants Paco Garrigo – Jordi Brustenga amb VW Polo GT.  Al final la parella del Fiat Panda 4×4 guanyarien la prova.

Mala sort per a Juanjo Marrero – Alícia Tomàs amb VW Golf GTi, que en la primera especial es saltaven una cruïlla i perdien totes les opcions de pòdium. Especial atenció a Jordi Garriga – Carla Garriga, amb Seat 127, que en la seva primera participació en una prova de regularitat van arribar a marcar un tercer lloc absolut en la cinquena especial, acabant com a primers absoluts en la categoria aprenent. Cal destacar que Jordi Garriga ” El Doctor ” va ser pilot de ral·lis de terra a la dècada dels 90, també amb un Seat 127.
El final de la prova era a la bonica cala de Fornells, al restaurant Ondina, on es realitzava un dinar per a tots els participants i amb la presència del regidor d’esports de Begur, el Sr. Martí Aldrich, que va fer entrega a tots els participants d’un obsequi.
La propera prova es celebrarà el 22 d’abril.

Fotos: Old Schol Drivers i Isabel Contreras.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *