1. Home
  2. Cotxes
  3. Comença la comercialització del nou Fiat Panda Young
Comença la comercialització del nou Fiat Panda Young

Comença la comercialització del nou Fiat Panda Young

0
0

Amb un disseny molt atractiu, nous elements tecnològics, nous colors i un equipament de sèrie molt complet, el nou Fiat Panda Young ha estat pensat per a un públic jove, dinàmic i interessat per la tecnologia i el disseny.

PandaYoung

En el seu exterior, el Fiat Panda Young es distingeix per les llandes d’acer de 14” de color gris mat amb l’embellidor central groc, retrovisors gris mat i adhesius al llarg de les portes i de la porta del maleter amb la inscripció “Young”. La carrosseria està disponible en els següents colors; Blanc Getalo, Vermell Passione i Negre Cinema i en els metal·litzats Verd Clar i Gris Argento. També es pot escollir amb el Pack ColorYou que inclou els següents continguts; sostre negre, retrovisors exteriors negres i vidres enfosquits.

En el seu interior, la nova versió Young afegeix a l’acabat Pop, els següents elements de sèrie; aire condicionat, tapisseria específica gris/negre amb doble costura groga als seients davanters i posteriors i el logotip al respatller de conductor. Està equipat amb la ràdio Clario FZ502E que inclou Bluetooth integrat que possibilita operar en mans lliures i descarregar l’agenda de telèfons. A més, gràcies al suport dels sistemes A2DP i AVRCP, és possible gaudir de música en streaming.

El Fiat Panda Young està disponible amb la motorització de gasolina 1.2 de 69 CV per 11.450 euros que poden quedar en 6.590 euros si es compleixen amb les condicions de la marca.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *