1. Home
  2. Cotxes
  3. Comença la comercialització del nou Lancia Ypsilon Elefantino ’14
Comença la comercialització del nou Lancia Ypsilon Elefantino ’14

Comença la comercialització del nou Lancia Ypsilon Elefantino ’14

0
0

Lancia ha començat la comercialització del nou Ypsilon Elefantino ’14 que es trobarà disponible a finals de mes a la xarxa de concessionaris oficials.

Lancia Ypsilon Elefantino

Aquest vehicle destaca pels seus tres nous colors de carrosseria (Gris Caqui,. Blau Safir o Gris Carrara) que s’afegeixen als tradicionals (Blanc Neu i Negre Volcà) i pels dos nous detalls de color (‘Watermelon’ i ‘Coconut’).

Depenent del color escollit, el client pot optar entre dos tractaments diferents en negre brillant o en gris texturitzat mat per la calandra, les tapes dels retrovisors i els embellidors de les rodes. El nou Lancia Ypsilon Elefantino ’14 també ofereix sis packs de personalització, en consonància amb les últimes tendències de la moda.

Destinat a una clientela jove, urbana i interessada en la moda, el Fashion City Car afronta els desafiaments del 2014 amb una gamma renovada pel que fa a producte i racionalització de l’oferta. A partir d’avui, hi ha disponibles 3 versions – els equipaments Elefantino ’14, Gold i Air Golomita – que poden equipar-se amb 5 motoritzacions: 1.2 Fire EVO II de 69 CV, 1.2 Fire EVO II GLP de 69 CV, 0.9 TwinAir de 85 CV combinat amb el canvi manual o robotitzat, el turbodiesel 1.3 Multijet II de 95 CV i el 0.9 Turbo TwinAir Metano de 80 CV.

Els preus van des dels 14.325 euros, que poden quedar en 8.990 euros si es compleixen amb les condicions de la marca, del Lancia N. Ypsilon 1.2 Elefantino de 69 CV amb canvi manual fins als 17.440 euros, que poden quedar en 12.055 euros si es compleixen amb les condicions de la marca, del Lancia N. Ypsilon 1.3 GOLD Multijet II de 95 CV amb canvi manual.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *