1. Home
  2. Actualitat
  3. Comença la II Copa Gironina de Regularitat
Comença la II Copa Gironina de Regularitat

Comença la II Copa Gironina de Regularitat

0
2

Aquest dissabte 27 de gener es realitza el II Critèrium nocturn Tossa-Costa Brava, la primera de les cinc proves del campionat, la Copa Gironina de Regularitat.

Aquest 2018, com a novetat, neix el Trofeu Iniciació per a tots aquells equips que no hagin participat mai en cap prova de regularitat. També entra la I Copa Petits Tot Darrere on tres proves serán puntuables per aquest nou campionat.

Marcel·lí Martí – Carles Datzira, guanyadors del 2017, surten com a favorits amb VW Golf Gti. També surten com a favorits Pere Pla- Adrià Pla amb Nissan Bluebirt, Sunyer -Sunyer Jr. amb Porsche 911, els germans Romero o Companyó-Agustí amb Peugeot 205 Rallye.

L’equip Andorra format per José Luís Álvarez – Clàudia Álvarez amb VW Golf Gti mk-I, Pedragosa-Beltri amb BMW e.21 o Sumalla-Saballs també són grans experts en proves de regularitat que poden donar la sorpresa. Joan Sastre-Xevi Font, un dels equips regularistes més experts, no podrà participar a Tossa i s’incorporarà a la propera prova, a Cornellà del Terri, el proper 10 de març.

La prova estarà formada per un recorregut d’uns 200 km, dividit en cinc trams de regularitat. Començarà a les 16:00h i acabarà a les 22:00h al parc tancat i base de la prova que serà el pàrquing d’autobusos de Tossa de Mar. El recorregut es donarà a conéixer el dissabte a les 9 del matí.

Més informació: classicsrentservices.wordpres.com

calendari copa 2018.02

flayer II CRITERIUM TOSSA 2018.01

Comment(2)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *