1. Home
  2. Actualitat
  3. Comença la producció de l’Audi A1 a Martorell
Comença la producció de l’Audi A1 a Martorell

Comença la producció de l’Audi A1 a Martorell

0
0
L'A1 es fabricarà a Martorell
L’A1 es fabricarà a Martorell

La producció de l’Audi A1 ja ha començat a Martorell. El nou model compacte esportiu es fabrica exclusivament a la planta de Seat i es distribueix a tots els mercats en què es comercialitza, el que contribueix positivament a elevar el volum d’exportació de la fàbrica, que ja supera el 80%.

Audi ha assignat l’A1 a Martorell després de l’èxit de producció de l’Audi Q3. La producció de l’Audi Q3 va començar a mitjans 2011. Des de llavors i fins al passat mes de juliol, es van fabricar gairebé 800.000 unitats a Martorell, xifra que ha superat fins i tot les expectatives inicials. La generació anterior de l’Audi A1 es va fer a Brussel·les, mentre que el nou Audi Q3 es fabrica ara a la fàbrica Györ d’Hongria.

Fabricació en dos torns

El nou Audi A1, el segon model premium fabricat a l’Estat Espanyol després de l’Audi Q3, es fabricarà en dos torns a la renovada Línia 3 utilitzant la plataforma MQB A0. Aquesta és la plataforma en què va debutar l’Ibiza en 2017. L’Audi A1 contribuirà a mantenir l’alt volum de producció a les instal·lacions de Martorell, que és la fàbrica que produeix més automòbils a l’Estat Espanyol

A més, l’A1 potenciarà les sinergies i eficiències amb els models amb els quals comparteix plataforma a Martorell, l’Ibiza i el Arona. A més de produir el nou Audi A1, Seat també ha participat en el seu desenvolupament, el que ha permès la creació d’ocupació altament qualificada.

Martorell, una nova gamma de models

Amb la incorporació de l’Audi A1, la planta de Martorell ha inclòs tres nous models en els últims 18 mesos, començant amb la cinquena generació de l’Ibiza a principis de 2017, a la qual es va unir uns mesos més tard el nou crossover urbà Seat Arona. Aquests llançaments permeten preveure un alt volum de producció per als propers anys.

Només el 2018, es van incorporar a la companyia més de 500 treballadors amb contractes indefinits. El reforç de la plantilla de Seat respon a l’augment de producció i els models a la fàbrica de Martorell i als projectes estratègics relacionades amb la connectivitat de l’automòbil i la digitalització de l’empresa, així com per al desenvolupament i llançament de Tarraco.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *