1. Home
  2. Actualitat
  3. Comencen els cursos de conducció Audi Winter Driving Experience a La Molina
Comencen els cursos de conducció Audi Winter Driving Experience a La Molina

Comencen els cursos de conducció Audi Winter Driving Experience a La Molina

0
0

Els dies 14 i 15 d’aquest mes de desembre comença a La Molina una nova temporada de l’Audi Winter Driving Experience, cursos de conducció sobre neu i gel. L’objectiu és que els alumnes aprenguin a controlar les reaccions del vehicle en situacions compromeses i treure profit dels nous sistemes de seguretat i d’ajuda a la conducció.

Audi Winter Experience

Sempre sota el control i amb la supervisió d’un equip d’instructors experts, els alumnes participen en unes jornades en què es combinen tècniques de competició de ral·li amb exercicis de frenada, traçat de corbes, eslàlom, control de l’ABS, maniobres de balanceig i contra balanceig i exercicis de derrapatge controlats.

Entre els models presents a l’Audi Driving Experience hi ha l’Audi A1 2.0 TFSI quattro de 256 CV, l’Audi S3 2.0 TFSI quattro de 300 CV, diferents versions mecàniques dels Audi A3 Sportback, Audi A4 Avant i Audi A5 Coupé, l’esportiu Audi TT 2.0 TFSI quattro o els integrants de la família SUV d’Audi, amb l’Audi Q3, l’Audi Q7 i el potent Audi SQ5 3.0 TDI quattro de 313 CV.

La proposta d’Audi Winter Driving Experience inclou 4 forfets per a ser utilitzats el mateix cap de setmana escollit per a realitzar el curs o qualsevol altre dia de la temporada d’esquí. Per accedir als cursos no és necessari ser client de la marca dels quatre anells. Tota la informació sobre cursos, horaris, preus i reserva estan disponibles al següent enllaç: http://www.audidrivingexperience.es

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *