1. Home
  2. Actualitat
  3. Conduir un Jaguar, molt més que un regal
Conduir un Jaguar, molt més que un regal

Conduir un Jaguar, molt més que un regal

0
0

Jaguar ha anunciat el llançament del Jaguar Heritage Driving Experience. Aquesta sèrie d’emocionants experiències de conducció ofereixen als seus participants l’ oportunitat de posar-se la volant de vehicles llegendaris com alguns dels participants en les 24 hores de Le Mans: l’exclusiu D-Type, l’icònic E-Type i l’esportiu més potent de la història de la marca, el F-TYPE R Coupé.

Jaguar Heritage Driving Experience_D-Type_1955 (2)

A partir del proper mes de novembre, les activitats del Jaguar Heritage Driving Experience començaran a Fen End, una instal·lació de proves amb una superfície de 80 hectàrees situades a Warwickshire.

Els paquets disponibles són el Jaguar Experience (de 95 £ a 250 £ – de 120 a 315,20 € aprox.). En aquest paquet els participants poden escollir entre copilotar o pilotar, individualment al costat d’un professional, diferents models com un XK150 o una berlina MKII. Amb parelles seleccionades  es poden conduir l’E-Type Sèries 1 i Sèries 3. Amb el Le Mans Experience (750 £ – 945,60 € aprox. ) és possible reviure l’experiència de llegendes com Mike Hawthorn i Duncan Hamilton durant mitja jornada conduint els icònics C i D-Types que van dominar aquesta carrera de resistència de 24 hores en la dècada del 1950. Aquest paquet també inclou la conducció del XKSS i F-Type R Coupé, a més del dinar. I el Grace and Pace Experience (2.000 £ – 2521,60 € aprox. ) inclou un dia sencer per conduir les autèntiques llegendes del Jaguar Heritage, des de models de competició de postguerra fins a berlines esportives, coupés y convertibles. Aquesta experiència també ofereix l’oportunitat de conduir les creacions de la divisió Special Vehicle Operations de la companyia, i inclou el dinar i trasllats amb conductor en berlines clàssiques de Jaguar.

Els participants a les jornades Heritage Experience de Jaguar també podran gaudir de visites guiades exclusives a l’exposició ‘Perfect 10’

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *