CONNECTAT AMB EL MÓN

El nivell de connectivitat i info entreteniment del CUPRA Formentor és excepcional, i a més, amb una integració que fa que no desconnectis mai d’allò que més importa.

Text: Albert Alsina / Fotos: CUPRA

Ja sigui a través del teu telèfon intel·ligent, o buscant a través de la seva passarel·la online, com a tots els sistemes de seguretat i serveis, el Formentor està sempre connectat amb tot allò que l’envolta i que t’importa.

I és que gràcies a la App CUPRA CONNECT i el portal MyCUPRA pots obrir i tancar el cotxe de forma remota, saber on l’has aparcat en temps real o rebre alertes d’intent de robatori en el teu mòbil. Inclús, tens trucada d’emergència i avisa de forma automàtica als serveis d’emergència en cas que sigui necessari, en cas d’avaria CUPRA Responde informa automàtica per poder ajudar-te. I, com no, pots rebre actualitzacions, també en temps real, sobre l’estat del trànsit i l’estat de la carretera o trobar llocs d’interès que hi ha al llarg del recorregut que hagis planificat.

Quan a la informació d’entreteniment online, el sistema de navegació i el multimèdia han estat dissenyats per millorar l’experiència de conducció i fer-la més amena. I és que pots tenir-ho tot planificat, inclús saber els preus i els horaris d’obertura dels pàrquings de la teva ruta, trobar establiments on fer benzina o punts de recàrrega més propers i les tarifes que tenen en aquell moment… Una amalgama de tecnologia que fa que no s’escapi cap detall i que sempre tinguis l’ull tecnològic posat a tot allò que t’envolta a tu i al teu CUPRA Formentor.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
L’Ajuntament de Girona posa en marxa nou càmeres lectores de matrícula a la ciutat

L’Ajuntament de Girona posa en marxa nou càmeres lectores de matrícula a la ciutat

Aquests punts de videovigilàncies es van instal·lar fa uns mesos i ara han

Posterior
La COVID-19 farà retrocedir cinc anys els ingressos del servei de postvenda

La COVID-19 farà retrocedir cinc anys els ingressos del servei de postvenda

Si 2020 va arrencar amb una previsió d’ingressos per a la postvenda de

També et pot interessar
Total
0
Share