1. Home
  2. Actualitat
  3. Continental bat cinc rècords de velocitat
Continental bat cinc rècords de velocitat

Continental bat cinc rècords de velocitat

0
0

Amb  motiu de l’Esdeveniment d’Alt Rendiment 2013, catorze súper esportius de gamma alta es van acostar fins al circuit Italià de Nardo per establir nous rècords de velocitat.

Continental

El Nissan GT-R, preparat per Nividem i amb gomes ContiSportContact 5 P, va registrar una velocitat punta de 331 km/h convertint-se en el punt de referència.

L’HGP Golf 3.6 Biturbo de 550 CV, muntant ContiSportContact Vmax, va clavar l’agulla del velocímetre en els 300 km/h, convertint-se en el més ràpid dels Golf. Mentrestant, el més petit, l’Opel Corsa de 550 CV, rodava amb els mateixos pneumàtics i firmava uns fantàstics 309 km/h.

Pel que fa al dièsel més ràpid, aquest va ser l’Audi A8 Biturbo d’MTM. Aquest sedan de 410 CV també va arribar als 300 km/h amb els ContiSportContact 5 P.

El vehicle “més lent” va ser una Volkswagen Transporter de 580 CV de potència que va arribar a rodar a 270 km/h equipada amb pneumàtics d’alta tecnologia de la gamma ContiSportContact.

Aquests cotxes van arribar a velocitats de fins a 368 km/h en el circuit oval de 12,8 quilòmetres. Continental va enviar a dos enginyers de desenvolupament de Hannover per aconsellar als conductors sobre quins pneumàtics havien d’ escollir i establir la pressió adequada en ells.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *