1. Home
  2. Actualitat
  3. CORVE celebra 40 anys de la seva fundació
CORVE celebra 40 anys de la seva fundació

CORVE celebra 40 anys de la seva fundació

0
0

Aquest any CORVE ha fet 40 anys. Era l’11 de juny de 1977, que un grup d’empresaris varen signar l’acta de constitució de l’associació d’empresaris de Comerç i Reparació de Vehicles i Embarcacions. Des d’ençà, l’Associació ha crescut, evolucionat i s’ha consolidat com l’entitat que representa legalment les empreses de Comerç i reparació d’Automoció i Nàutica de les comarques   gironines.

40 anys al costat de l’Associat: defensant-lo davant les administracions i institucions,  ajudant-lo en el seu dia a dia, informant-lo de novetats i normatives, orientant-lo davant els conflictes laborals i jurídics, oferint serveis amb tractes preferents i  diferenciats i  procurant  millorar dia a dia els serveis i  prestacions  adaptant-nos a les  noves exigències  i necessitats de cada moment.

Cadascun dels empresaris som petits protagonistes d’aquests 40 anys d’història.  I ho hem de celebrar.

Per celebrar-ho va organitzar una trobada el passat dia 18 de novembre al Castell de Peralada que aplegà més de 300 associats i la presència de presidents d’organitzacions empresarials i entitats.

La jornada, conduïda pel duet Xuriguera i Faixedas,  va constar de dues parts: una institucional i un altre lúdica.

La primera l’ocupà els actes institucionals en què el president després d’iniciar la intervenció amb la lectura de l’acta de constitució signada el 1977 pels fundadors, va remarcar la tasca de l’Associació en aquests anys i els eixos que actualment són la preocupació fonamental com a serveis i orientació als associats: l’accés a la informació tècnica, la formació de nous professionals, el reciclatge dels treballadors, els residus i l’intrusisme. A continuació es feu entrega d’un reconeixement als associats que s’associaren el 1977 i encara continuen a l’associació. L’acte central fou l’entrega del Guardó Narcís Casas i Masgrau que enguany va ser atorgat a: Ramon Gurnés Vall·llosera de Llagostera, Francisco Juarez Morillas (GRUAS JUFER) de Figueres, MOTOS TRÀFACH SL de Girona i NÀUTICA AVIÑO SL de Palamós.

També hi va haver un moment pel record al president fundador Antoni Forné i a Narcís Casas, en memòria del qual s’instaurà el Guardó que porta el seu nom, fent entrega d’un ram de flors a la vídua i la filla respectivament, homenatjant així també a les esposes dels empresaris, que tradicionalment estan al costat de l’empresari de forma anònima però patint les problemàtiques i ajudant en, molts casos, en la gestió.

Logo 40 anysLa segona part de la jornada l’ocuparen els sortejos d’obsequis i l’actuació del grup vocal Sound Six amb un repertori variat que va donar punt i final als actes. Seguidament es va oferir un sopar/còctel a tots els assistents.

Com a commemoració del 40è aniversari es va editar un llibre/revista que recull gràficament la història dels 40 anys de l’Associació.

Sound Six
Sound Six

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *