1. Home
  2. Actualitat
  3. CORVE celebra la seva trobada anual al Palau Firal de Girona
CORVE celebra la seva trobada anual al Palau Firal de Girona

CORVE celebra la seva trobada anual al Palau Firal de Girona

0
0
Aquest dissabte 27 d’octubre  l’Associació d’Empresaris de Comerç i Reparació de Vehicles i Embarcacions de les comarques gironines, CORVE, va celebrar al Palau Firal de Girona la seva trobada anual. Un acte amb dues parts ben diferenciades iniciades per unes paraules del nou President de CORVE, el senyor Jordi Solà. Una més informativa i de debat, amb una taula rodona on tres experts en la matèria van parlar de la situació actual del món del l’automòbil i també del futur.
Un cop dirimides les preguntes d’on som, cap a on anem amb tot l’avenç tecnològic amb motors i connectivitat, i també el paper del dièsel en el futur, es va passar a una segona part molt més carregada de sentiment, on es van fer lliurament i reconeixements a la família CORVE i, també, l’entrega del guardó Narcís Casas i Masgrau que va recaure en el senyor Joan Vilà Planas, de Banyoles, i al senyor Lluís Rubió Casadevall, del sector de la nàutica. Ambdós, van aconseguir el guardó per la seva “implicació, esforç i dedicació en el bé comú de l’associació”.
En una part final, també carregada de sentiment i diversió, es va posar la cirereta amb l’entrega de dues plaques commemoratives com a reconeixement especial de dues persones molt vinculades a l’associació, com van ser el senyor Isidre Reixach (amb més de 40 anys dins l’associació) i al senyor Ernest Plana, qui va ser nomenat President d’Honor, també gràcies a la seva trajectòria dins CORVE i als 20 anys com a president de la mateixa.
La trobada anual va acabar amb un sopar entre tots els assistents.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *