1. Home
  2. Actualitat
  3. CORVE celebra la Trobada Anual entregant els guardons Narcís Casas Masgrau
CORVE celebra la Trobada Anual entregant els guardons Narcís Casas Masgrau

CORVE celebra la Trobada Anual entregant els guardons Narcís Casas Masgrau

0
0

CORVE, l’Associació d’Empresaris de comerç i reparació de vehicles i embarcacions de les comarques gironines, va celebrar la seva Trobada Anual el passat divendres 23 de setembre al restaurant Siloc de Girona, on hi van assistir 150 persones.

Durant la trobada es va constatar que l’intrusisme és un dels principals problemes del sector i es va acordar no donar-li treva. Per això Corve s’ha proposat intensificar la lluita contra aquest problema. “Aquet és el repte que tenim, hem d’aconseguir eradicar l’intrusisme” va assegurar el president de l’entitat, Ernest Plana, durant l’acte. L’intrusisme ha anat a més en els últims anys  i Corve, que aplega uns 900 associats, ha dut a terme diferents campanyes per denunciar les persones que realitzen tasques de reparació de vehicles de manera il·legal, ja que no paguen els impostos corresponents, actuen sense responsable titulat, ni permisos d’activitat.

El president de Corve va agrair la col·laboració de la Inspecció de Treball en aquesta lluita  “quan els hi presentem una denúncia ells fan una inspecció” va manifestar davant la cap de la Inspecció de Treball a Girona, que hi era present a l’acte. Plana també va aprofitar la presència a la Trobada del Cap de la Regió Policial de Mossos d’Esquadra de Girona per destacar la bona col·laboració de l’entitat amb el cos policial. A l’acte també hi eren el Cap de la Comandància, Tinent Coronel de la Guàrdia Civil de Girona i el Tinent Cap de Seprona.

L’acte, que va ser amenitzat i conduït pels ex-membres de Teatre de Guerrilla, Xuriguera i Faixedas, va ser transcorregut en un ambient agradable i distès.

 

Reconeixement a trajectòries de referència en el sector

Durant l’acte es van lliurar els dotzens guardons Narcís Casas Masgrau en memòria de qui va ser president de l’entitat i en reconeixement a empresaris del sector que destaquen per la seva trajectòria professional  i/o persones vinculades per la seva contribució al sector o a l’associació. Així, van rebre el guardó Josep Olmo, de Tallers J. Olmo de Puigcerdà; Enric Ametller, advocat i assessor jurídic de l’Associació des del 1985; Ricard Rosés, de Motos Víctor Rosés de Palafrugell; i Martirià Brugada, de Garatge Autopista de Sarrià de Ter.

També varen merèixer un reconeixement la Vídua del Sr. Narcís Casas, en commemoració del 20è Aniversari de la seva mort, i també en homenatge a les esposes que fan costat als empresaris. Seguidament també varen ser homenatjades les esposes dels guardonats.

IMG_4491
D’esquerra a dreta: Sr. Olmo i Sra., Sra. i Sr. Ametller, Sr. Rosés i Sra., Sr. Brugada i Sra. i Sra. Vídua Sr. Casas.

IMG_4482

IMG_4476
D’esquerra a dreta: El president de Corve, Sr. Plana, Sr. Olmo, Sr. Ametller, Sr. Rosés i Sr. Brugada

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *