1. Home
  2. Actualitat
  3. CORVE celebra una jornada als associats amb el títol “Ser bon mecànic no és suficient, cal també ser empresari”
CORVE celebra una jornada als associats amb el títol “Ser bon mecànic no és suficient, cal també ser empresari”

CORVE celebra una jornada als associats amb el títol “Ser bon mecànic no és suficient, cal també ser empresari”

0
0

Corve2CORVE, l’Associació de Comerç i Reparació de Vehicles i Embarcacions de les comarques gironines ha celebrat una jornada informativa amb el títol “Ser bon mecànic no és suficient, cal ser empresari”

La jornada que ha reunit un gran nombre de tallers, ha comptat amb la presència del director territorial del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Sr. Ferran Roquer i la Cap d’Inspecció de Treball de la Generalitat de Catalunya, Sra. Laura Freixas,  que van ocupar la primera part amb la intenció d’apropar l’administració als tallers com a aliats en la lluita contra l’intrusisme on es va posar de manifest la col·laboració amb l’associació i els resultats obtinguts per les actuacions de la inspecció.

En una segona part es va oferir als assistents unes sessions destinades a orientar als empresaris, partint del fet que ser bon mecànic és molt important, però una bona rendibilitat i subsistència com a empresa han de conjugar-se amb una òptima gestió administrativa i comercial. L’economista i consultora en estratègia empresarial Montse Mis ha reflexionat sobre la gestió econòmica del taller i ha ofert eines i pautes per reconduir els negocis.

Corve

El responsable d’Assessors de Servei d’Audatex, Fernando González, va exposar la situació actual de la postvenda a Girona.  Xavier Olivella, consultor internacional d’organitzacions de vendes, i Laura Marín, psicòloga i coach especialitzada en neuro vendes han parlat de com despertar el talent i potenciar el negoci. Bartomeu Torrens, assessor energètic, ha informat del que cal saber de les factures i de com estalviar en el consum energètic. L’Assessoria Axer s’ha centrat en el tema de la successió familiar a les microempreses.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *