Corve denuncia que l’enquesta sobre la Zona de Baixes Emissions no és objectiva

L’enquesta és arbitrària i condiciona l’objectivitat de resposta, ometent possibles respostes o limitant les respostes en interès d’uns resultats determinats.

CORVE, associació d’empresaris de comerç i reparació d’automoció ha rebut l’enquesta com una amenaça cap a la lliure opinió dels enquestats. 

L’associació està, naturalment, a favor de la lluita contra el canvi climàtic i la necessitat de ser actius, però alhora defensa que cal una implantació de la zona de baixes emissions responsable. Creu que cal planificar adequadament les solucions i mesures per tal de minimitzar els impactes, tan a la ciutadania com als teixits empresarials que en resultaran afectats. 

És molt important conèixer que volen els ciutadans i tots els actors implicats. No obstant això, el que no és admissible és que es faci un qüestionari amb preguntes totalment dirigides a l’obtenció d’uns resultats concrets, obligant a prendre decisions radicals, com per exemple, si es prefereix la mobilitat o la salut. No hem d’oblidar que hi ha persones que per la seva salut, necessiten mobilitat. Com aquesta, és donen altres qüestions que no permeten expressar l’opinió oberta dels ciutadans. 

En quan a l’afirmació sobre la classificació del distintiu ambiental dels vehicles, l’associació ja va manifestar que no és equitativa ni respon realment a l’eficiència ambiental dels vehicles, atès que més que l’antiguitat és la tecnologia del vehicle la que pot determinar si és o no contaminant. 

Per últim l’enquesta només fa referència a les emissions dels vehicles. Caldria estudiar altres focus dels que ningú en parla i que els ciutadans haurien de poder opinar, o donar-los opció a què en facin suggeriments. 

Tot plegat un cúmul de despropòsits. 

CORVE és l’associació que agrupa i representa els empresaris del sector del motor i la nàutica a les comarques de Girona. Fundada el 1977, informa, assessora y defensa els legítims interessos de les més de 800 empreses de venda i reparació de vehicles i embarcacions. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Crònica V Rallye Ripollès Clàssic Gran Premi Creypo

Crònica V Rallye Ripollès Clàssic Gran Premi Creypo

La cinquena prova de la Copa Gironina de Regularitat va tenir lloc el passat dia

Posterior
BMW C 400 GT: Urbanita amb molta personalitat

BMW C 400 GT: Urbanita amb molta personalitat

I en aquest sentit, juga un paper fonamental l’actualització del motor, un

També et pot interessar
Total
0
Share