Corve denuncia que l’enquesta sobre la Zona de Baixes Emissions no és objectiva

L’enquesta és arbitrària i condiciona l’objectivitat de resposta, ometent possibles respostes o limitant les respostes en interès d’uns resultats determinats.

CORVE, associació d’empresaris de comerç i reparació d’automoció ha rebut l’enquesta com una amenaça cap a la lliure opinió dels enquestats. 

L’associació està, naturalment, a favor de la lluita contra el canvi climàtic i la necessitat de ser actius, però alhora defensa que cal una implantació de la zona de baixes emissions responsable. Creu que cal planificar adequadament les solucions i mesures per tal de minimitzar els impactes, tan a la ciutadania com als teixits empresarials que en resultaran afectats. 

És molt important conèixer que volen els ciutadans i tots els actors implicats. No obstant això, el que no és admissible és que es faci un qüestionari amb preguntes totalment dirigides a l’obtenció d’uns resultats concrets, obligant a prendre decisions radicals, com per exemple, si es prefereix la mobilitat o la salut. No hem d’oblidar que hi ha persones que per la seva salut, necessiten mobilitat. Com aquesta, és donen altres qüestions que no permeten expressar l’opinió oberta dels ciutadans. 

En quan a l’afirmació sobre la classificació del distintiu ambiental dels vehicles, l’associació ja va manifestar que no és equitativa ni respon realment a l’eficiència ambiental dels vehicles, atès que més que l’antiguitat és la tecnologia del vehicle la que pot determinar si és o no contaminant. 

Per últim l’enquesta només fa referència a les emissions dels vehicles. Caldria estudiar altres focus dels que ningú en parla i que els ciutadans haurien de poder opinar, o donar-los opció a què en facin suggeriments. 

Tot plegat un cúmul de despropòsits. 

CORVE és l’associació que agrupa i representa els empresaris del sector del motor i la nàutica a les comarques de Girona. Fundada el 1977, informa, assessora y defensa els legítims interessos de les més de 800 empreses de venda i reparació de vehicles i embarcacions. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Crònica V Rallye Ripollès Clàssic Gran Premi Creypo

Crònica V Rallye Ripollès Clàssic Gran Premi Creypo

La cinquena prova de la Copa Gironina de Regularitat va tenir lloc el passat dia

Posterior
El nou Peugeot 408, ja disponible

El nou Peugeot 408, ja disponible

El Nou PEUGEOT 408 porta al màxim nivell la “Allure”, la mescla de dinamisme,

També et pot interessar
Total
0
Share