Corve distingeix als millors alumnes de cicles formatius d’automoció de l’institut Narcís Monturiol de Figueres

Es varen premiar els 3 millors alumnes del Cicle de Grau Mig i el millor alumne de Grau Superior.

El premi s’instaurà el 2019 amb l’objecte de premiar l’esforç, actitud i aptitud dels alumnes al finalitzar el cicle formatiu.  L’associació pretén que el premi consolidat sigui un incentiu per als alumnes dels cicles, per demostrar que el treball, l’estudi,  la dedicació i la responsabilitat tenen resultats positius.

L’acte va comptar amb la presència de tots els alumnes dels cicles i va estar presidit pel Director de l’Institut, el president de Corve, el Cap de Departament d’Automoció, el tutor i el Representant del Grup AD. Els alumnes de grau mig premiats varen ser Aymane El Malti Zizaoui, Rachid Ben Brahim i Hosni Irhzar Tamuh que varen rebre el 1r, 2n i 3r premi respectivament i de Grau superior l’alumne distingit va ser Christof Bosbach.

Han estat premiats amb un diploma que acredita la distinció, una caixa d’eines i un val d’Ad Bosch,  per fer un curs de formació tècnica-professional al centre Eina Digital.

En les seves intervencions, tan Jordi Solà, president de CORVE, com Albert Masoliver, el president de l’institut, Manel Palmada, tutor i Fede Ruiz, representant d’AD Bosch, varen mostrar la seva satisfacció i destacar la importància del premi tan per al centre, per als alumnes i el sector, ja que la iniciativa contribueix a millorar el nivell dels alumnes que treballen i s’esforcen en assolir una molt bona formació. Jordi Solà va agrair a l’equip docent el treball realitzat i a AD Bosch la seva participació, cosa que sens dubte es bo per al sector ja que el sector necessita joves talents formats a les seves plantilles

CORVE és l’associació que agrupa i representa els empresaris del sector del motor i la nàutica a les comarques de Girona. Fundada el 1977, informa, assessora y defensa els legítims interessos de les més de 800 empreses de venda i reparació de vehicles i embarcacions

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
AUDI Q8 E-TRON: Tecnologia al servei de la sostenibilitat

AUDI Q8 E-TRON: Tecnologia al servei de la sostenibilitat

Amb aquestes credencials, i segons la homologació en cicle WLTP, aconsegueix una

Posterior
L’Automobile Barcelona més elèctric

L’Automobile Barcelona més elèctric

Torna l'Automobile Barcelona amb la seva edició més electritzant

També et pot interessar
Total
0
Share