1. Home
  2. Actualitat
  3. Corve distingeix als millors alumnes de cicles formatius de grau mig d’electromecànica de vehicles
Corve distingeix als millors alumnes de cicles formatius de grau mig d’electromecànica de vehicles

Corve distingeix als millors alumnes de cicles formatius de grau mig d’electromecànica de vehicles

0
0

La iniciativa s’emmarca en el projecte “Formació és oportunitat i futur”

Des de fa uns mesos CORVE (Cetraa-Girona) ha desenvolupat un pla d’acció per a impulsar i divulgar entre els joves les oportunitats professionals que ofereix el sector de l’automoció i la nàutica i promoure els cicles formatius com a via d’accés al món laboral.

Seguint el desenvolupament del projecte, CORVE ha instaurat una Distinció als 3 millors alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà d’Electromecànica de Vehicles per a cada un dels instituts que els imparteixen: Institut Montilivi,  Institut Baix Empordà i  Institut Narcís Monturiol. La convocatòria serà anual i el lliurament es realitzarà rotatòriament en un dels instituts participants. Aquest any ha tingut lloc a l’ Instittut Montilivi, amb la presència del president de CORVE, Sr. Jordi Solà Codony, el director de l’institut amfitrió, Sr. Rubén Pino Garcia, el director general d’AD BOSCH, patrocinador d’un dels obsequis, Sr. Josep Bosch Merino, representants de la resta d’instituts, membres de la comunitat docent, empresaris i naturalment els alumnes premiats i familiars. A més del diploma classificatori, els alumnes van ser premiats amb un obsequi material, una plaça en un curs tècnic/professional en el centre Grup Eina Digital AD per gentilesa d’AD BOSCH, que el premiat podrà escollir del catàleg vigent. Els alumnes classificats en primer lloc van rebre a més a més un xec per import de 100€.

Grup Eina digital AD és un centre de formació de referència en el sector per la qualitat i tecnificació dels cursos impartits.

El director de l’Institut va agrair l’esforç del sector en la divulgació i dignificació de la formació professional com a clau i oportunitat bàsica per a l’accés professional en el sector, així com també la implicació dels empresaris gironins en les pràctiques dels alumnes, com a element fonamental en la formació dels alumnes.

Jordi Solà, president de CORVE, en la seva intervenció va posar en relleu que la implementació dels premis respon a la necessitat de motivar als joves perquè triïn la Formació Professional com a via d’accés al seu futur laboral i que, fent una immersió directa en el món de l’automòbil, amb esforç, capacitat d’aprenentatge i reciclatge podran aconseguir una ocupació important, sense que hagin d’envejar res a d’altres vies d’estudi que tradicionalment s’han definit com a “superiors”, als quals també podran accedir-hi , si ho prefereixen.

També va destacar el paper dels equips docents dels instituts en la seva implicació i dedicació a la formació i orientació dels alumnes, que sens dubte també és fonamental, així com la bona predisposició dels equips directius a donar suport a els departaments d’FP.

CORVE és l’associació que agrupa i representa els empresaris del sector del motor i la nàutica a les comarques de Girona. Fundada el 1977, informa, assessora y defensa els legítims interessos de les més de 800 empreses de venda i reparació de vehicles i embarcacions.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *