CORVE entrega la 5a edició dels premis als millors alumnes dels cicles d’automoció

Els guardons es donen a instituts de Figueres, Palafrugell i Girona
Els guardonats de l’Institut públic Narcís Monturiol de Figueres. CORVE

L’Associació CORVE ha celebrat la 5a edició dels Premis als millors alumnes de Cicles de Grau Mig d’Electromecànica a l’Institut Baix Empordà de Palafrugell, a l’Institut públic Narcís Monturiol de Figueres i pels graus, també d’Electromecànica, i Carrosseria de Montilivi. Per a cada centre, hi ha tres guardonats, els tres estudiants més destacats de la promoció 2024. El premi és un diploma que acredita la distinció, una caixa d’eines i un val d’Ad Bosch per a fer un curs de formació tècnica-professional al centre del grup, Eina Digital.

Els guardonats de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell. CORVE

Pel que fa a l’Institut Baix Empordà de Palafrugell, Derek Gil Calderon va rebre el primer premi, Ian Díaz Alarcón el segon, i Kenneth Pagès Salvador Rumbaua el tercer. A l’Institut públic Narcís Monturiol de Figueres, i també començant pel primer, els guardonats han sigut Iker Martínez Verdú i Sergi Tomàs Sánchez. A més, en el centre figuerenc, s’ha atorgat un premi a un alumne del Cicle Superior, Martí Descamps Quera. Referent a Montilivi, els alumnes premiats del Grau Mig d’Electromecànica, han estat Frank González Prochazka, Marc Montero i Peña i Luciano Zalazar Allende, en aquest ordre. Pel Grau Mig de Carrosseria, s’ha distingit com a millor a Marc Bassà Soler i al Grau Superior, Oriol Benito Guasch.

Una iniciativa molt interessant que incentiva als alumnes a una bona formació i que premia tan al seu bon rendiment com al dels seus docents.

Text: Roger Amores / Fotos: CORVE

Total
0
Shares
Anterior
Les raons que ha donat Ducati pel fitxatge de Marc Márquez

Les raons que ha donat Ducati pel fitxatge de Marc Márquez

Gigi Dall'Igna ha explicat la dificultat de la decisió

Posterior
El dissabte 8 de juny se celebra el V Clàssic Raid la Selva a Arbúcies

El dissabte 8 de juny se celebra el V Clàssic Raid la Selva a Arbúcies

És la tercera prova de l'Off Road Clàssic Cup

També et pot interessar
Total
0
Share