1. Home
  2. Actualitat
  3. CORVE ha signat amb Ensenyament un conveni per a la Formació Dual
CORVE ha signat amb Ensenyament un conveni per a la Formació Dual

CORVE ha signat amb Ensenyament un conveni per a la Formació Dual

0
0

Com a novetat el Conveni acull, a part de la família d’automoció i la nàutica altres famílies professionals que poden trobar ocupació en les empreses associades. A més a més les empreses podran acollir alumnes procedents d’altres Instituts de Catalunya. 

Corve, ha estat pionera en la formació i acolliment d’alumnes en pràctiques a les empreses del sector de l’automoció. Des de l’any 1981, apostà per col·laborar amb l’Institut Montilivi de Girona per canalitzar els alumnes que havien de fer les pràctiques obligatòries en empreses. L’any 1997, va signar amb l’Institut Montilivi un conveni de Col·laboració per formalitzar les relacions. 

Posteriorment s’ha estès la col·laboració als altres instituts gironins que fan FP en automoció i nàutica, per tal que empreses d’altres comarques puguin participar en les pràctiques dels alumnes. 

Des d’ençà s’ha treballat conjuntament seguint un objectiu comú: la millora continua de la formació professional, participant en les iniciatives proposades, tan des dels Instituts com de l’associació i fomentant l’exercici de pràctiques a les empreses, ara actualment focalitzades en la formació dual. 

I pensant en el conjunt del teixit empresarial que aplega l’associació: tallers, compravendes i nàutiques que ofereixen un ampli ventall d’ocupacions: comercial, màrqueting, tècnics en automoció (cotxes, motos, vehicles industrial…), administratius, tècnics nàutics, informàtica, electrònica… i també, amb la intenció que puguin participar-hi empreses de totes les comarques gironines, s’ha arribat a un acord per fer un conveni de col·laboració que acollirà totes les especialitats vinculades a llocs de treball de les activitats que representa CORVE i per als alumnes de tots els instituts de Catalunya. 

CORVE és l’associació que agrupa i representa els empresaris del sector del motor i la nàutica a les comarques de Girona. Fundada el 1977, informa, assessora y defensa els legítims interessos de les més de 800 empreses de venda i reparació de vehicles i embarcacions. 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *