1. Home
  2. Actualitat
  3. Corve i l’Institut Montilivi acorden donar un impuls a la formació dual en el sector de l’automoció
Corve i l’Institut Montilivi acorden donar un impuls a la formació dual en el sector de l’automoció

Corve i l’Institut Montilivi acorden donar un impuls a la formació dual en el sector de l’automoció

0
0

CORVE, preocupada per l’accelerada evolució tecnològica en el sector que requereix personal preparat i qualificat, aposta per la formació de nous professionals.

Les exigències de les noves tecnologies, els canvis i l’evolució constant, fan preveure necessitats de personal qualificat amb una formació molt més completa i evolucionada i que s’aproximi més a les noves tendències: connectivitat, electrònica, informàtica….
És per això, que com a primer pas, s’ha proposat d’acostar-se als Instituts de Formació Professional per participar en la formació de nous professionals i establir lligams de col·laboració que faciliti la promoció de persones preparades i qualificades d’acord amb les necessitats puntuals del sector. Partint sempre, d’una formació de base, cal anar incorporant noves accions formatives que permeti que els alumnes quan es promocionin surtin qualificats pel moment tecnològic.
I ha començat per l’Institut Montilivi. La intenció és fer accions puntuals per tal de motivar l’orientació de joves cap al sector de l’automoció i la nàutica, promoure la col·laboració de les empreses en la formació dual com una via per a la capacitació i professionalització de nous operaris.
Ambdues parts han valorat molt positiu l’acord de col·laboració que tenen subscrit des de fa anys, però ha arribat l’hora de dinamitzar-lo i adaptar-se als nous temps, acordant de marcar nous objectius i línies de treball. Els canvis en el sector tecnològic impliquen que la formació dels alumnes s’ha d’actualitzar i que cal complementar els currículums tradicionals amb les noves tendències. No hi ha dubte que les noves generacions “connectades” tenen un potencial per absorbir les noves tecnologies que els fa candidats valuosos per als nous reptes professionals.

visor-digital

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *