1. Home
  2. Actualitat
  3. CORVE i l’Institut Montilivi inicien la 2a fase del projecte PNEUS.gi
CORVE i l’Institut Montilivi inicien la 2a fase del projecte PNEUS.gi

CORVE i l’Institut Montilivi inicien la 2a fase del projecte PNEUS.gi

0
0

CORVE, Associació de Comerç i Reparació de Vehicles i Embarcacions de les comarques gironines va signar l’any 2013 amb l’Institut Montilivi i la col·laboració de Michelin i l’Ajuntament de Girona un  acord per al desenvolupament per un període de 3 anys d’un projecte per avaluar l’estat dels pneumàtics a la ciutat de Girona. El projecte pretén fer un estudi anual a la ciutat de Girona per poder fer una comparativa de l’evolució del comportament dels usuaris en quan al manteniment dels vehicles centrant-la en un element de seguretat tan important com és el pneumàtic.

Corve

L’experiència de l’any passat confirmà que el projecte té un contingut pedagògic i formatiu per als alumnes i d’alt interès informatiu per les dades extretes que aporten elements molt interessant com a base, des del punt de vista tècnic per al fabricant i per a l’Administració pel que fa a la protecció de la Seguretat Vial.

Aquest dijous, 3 d’abril s’ha iniciat l’estudi d’aquest 2n any amb la jornada formativa que Michelin ha ofert als alumnes de la mà del seu Director d’Àrea de Catalunya i Andorra, Sr. Luis Miguel Caballero i el tècnic comercial, Sr. Enric Rubies, entregant-los material didàctic i divers  que haurà de servir el proper dia 9 d’abril per a la recollida de dades en el treball de camp que es farà a diferents pàrquings  de l’àrea urbana: Parc Migdia, Jutjats-La Copa, Campus Udg-Montilivi a més del control viari amb la participació de la Policia Local i els Agents Cívics. L’obertura de l’acte el feu el president de CORVE, Sr. Ernest Plana.  El Sr. Carles Aurich,  que feu la presentació com a coordinador pedagògic del projecte i en nom del centre, va destacar la implicació de totes les parts en la consecució del projecte agraint en especial la col·laboració i confiança  tan a CORVE en la coordinació tècnica, Michelin pel patrocini, formació i informació, i, l’ajuntament pel seu suport.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *