CORVE llança una campanya i recomana turisme de proximitat, però amb seguretat

L’aturada del COVID 19 ha deixat una lesió al sector de l’automòbil i la nàutica important. El fet de ser una activitat essencial, ha obligat a la majoria a obrir, però sense tenir garantida la feina i ocupació per a les persones que han hagut d’atendre els negocis.

La situació,  els efectes del COVID 19, les pors i dubtes fan que aquest any els ciutadans es plantegin unes vacances de proximitat o, els creï l’interès de viatjar amb els propis mitjans per evitar contactes, aglomeracions… i per que no, no haver d’encaixar la suspensió de trajectes  inesperats.

Per aquest motiu l’associació CORVE, Associació d’empresaris de l’Automoció i la Nàutica de les comarques gironines, convençuda que el sector va ser essencial durant el període d’alarma, i que ara ho continua essent, evidencia que cal conscienciar que és un servei d’especial importància  i necessari en la seguretat en la mobilitat de les persones.

Per això, ha endegat una campanya per recomanar als usuaris que viatgin, però amb seguretat i que, en conseqüència, cal portar els seus vehicles a reparar a un professional associat, un taller mecànic o una nàutica, si volen navegar.

No cal assumir més riscos i intentar garantir allò que es pot controlar, com és circular amb un vehicle o embarcació  ben revisat i amb condicions òptimes. Anirem segurs  i a  més evitarem que un ensurt espatlli les vacances.

Ha editat un vídeo que protagonitza en Fel Faixedas recomanant:  Fem turisme de proximitat, però amb seguretat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Tall de circulació al carrer dels Calderers

Tall de circulació al carrer dels Calderers

Dijous 25 de juny, de 12

Posterior
Els Agents Rurals de Catalunya renoven la seva nova flota amb 50 Toyota Hilux

Els Agents Rurals de Catalunya renoven la seva nova flota amb 50 Toyota Hilux

Els Agents Rurals de Catalunya han renovat la seva flota de vehicles amb la

També et pot interessar
Total
0
Share