1. Home
  2. Actualitat
  3. CORVE llança una campanya i recomana turisme de proximitat, però amb seguretat
CORVE llança una campanya i recomana turisme de proximitat, però amb seguretat

CORVE llança una campanya i recomana turisme de proximitat, però amb seguretat

0
0

L’aturada del COVID 19 ha deixat una lesió al sector de l’automòbil i la nàutica important. El fet de ser una activitat essencial, ha obligat a la majoria a obrir, però sense tenir garantida la feina i ocupació per a les persones que han hagut d’atendre els negocis.

La situació,  els efectes del COVID 19, les pors i dubtes fan que aquest any els ciutadans es plantegin unes vacances de proximitat o, els creï l’interès de viatjar amb els propis mitjans per evitar contactes, aglomeracions… i per que no, no haver d’encaixar la suspensió de trajectes  inesperats.

Per aquest motiu l’associació CORVE, Associació d’empresaris de l’Automoció i la Nàutica de les comarques gironines, convençuda que el sector va ser essencial durant el període d’alarma, i que ara ho continua essent, evidencia que cal conscienciar que és un servei d’especial importància  i necessari en la seguretat en la mobilitat de les persones.

Per això, ha endegat una campanya per recomanar als usuaris que viatgin, però amb seguretat i que, en conseqüència, cal portar els seus vehicles a reparar a un professional associat, un taller mecànic o una nàutica, si volen navegar.

No cal assumir més riscos i intentar garantir allò que es pot controlar, com és circular amb un vehicle o embarcació  ben revisat i amb condicions òptimes. Anirem segurs  i a  més evitarem que un ensurt espatlli les vacances.

Ha editat un vídeo que protagonitza en Fel Faixedas recomanant:  Fem turisme de proximitat, però amb seguretat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *