1. Home
  2. Actualitat
  3. CORVE present a Expojove per potenciar la formació professional
CORVE present a Expojove per potenciar la formació professional

CORVE present a Expojove per potenciar la formació professional

0
0

L’associació ha estat present a la Fira Expojove amb un estand amb l’objectiu de promocionar el sector de l’automoció i el de la nàutica, per les oportunitats laborals que ofereix a diferents nivells i diverses especialitats 

Amb la finalitat de difondre, entre els nois i noies que han visitat el saló aquests dies, que els sectors de l’automòbil i la nàutica ofereixen moltes oportunitats laborals de futur, CORVE ha volgut tenir presència a Expojove amb un estand en què pretén explicar quines opcions professionals poden trobar-hi. 

El sector ocupa actualment prop de 7.000 persones, i acull llocs de treball d’ocupacions diverses: electromecànica, carrosseria, pintura, reparació de fibres, comercial, administració… 

Davant la mancança de professionals que pateix el sector, sobretot, de persones amb formació especialitzada i tecnològica, vol difondre entre els noies i les noies que els estudis de formació professional són una molt bona via per accedir a llocs de treball de qualitat i nivell, i, trencar amb la imatge antiga d’una persona vestida amb un mono brut, ja que cada cop són treballs més tècnics i tecnològics. 

CORVE aposta per la formació dual i recomana els estudis professionals de grau mig i grau superior, com la via més adequada per assolir un lloc de treball qualificat i ben remunerat. 

L’associació està a punt de signar un conveni amb Ensenyament per tal que els alumnes dels instituts de Formació Professional puguin fer pràctiques en modalitat dual a les empreses associades en aquelles especialitats i famílies professionals que acull tant el sector nàutic com el d’automoció.

 

CORVE és l’associació que agrupa i representa els empresaris del sector del motor i la nàutica a les comarques de Girona. Fundada el 1977, informa, assessora y defensa els legítims interessos de les més de 800 empreses de venda i reparació de vehicles i embarcacions. 

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *