1. Home
  2. Actualitat
  3. CORVE rep un reconeixement per la seva participació activa en la implementació de la formació dual
CORVE rep un reconeixement per la seva participació activa en la implementació de la formació dual

CORVE rep un reconeixement per la seva participació activa en la implementació de la formació dual

0
0

A les jornades prèvies al Saló Expojove, que es celebra al Palau de Congressos de Girona, els dies 5, 6 i 7 d’abril va tenir lloc l’acte d’entrega de reconeixements a empreses, entitats i institucions que han apostat per la formació profesional dual com un element indispensable en la formació dels alumnes.

L’acte fou presidit per personalitats del món empresarial i autoritats, com per exemple, el delegat del govern de la Generalitat a Girona, Sr. Eudald Casadesús, alcaldessa de Girona, Sra. Marta Madrenas i el president del Consell Comarcal de Girones, Sr. Jaume Busquets qui fou l’encarregat d’inaugurar oficialment el Saló.

Entre els nombrosos guardonats, destaquen per la seva participació i col·laboració en el sector de l’automoció, el reconeixement a:

  • CORVE per la seva adhesió i conveni amb l’Institut Montilivi per a potenciar la formació dual entre les empreses.
  • Institut Montilivi. Centre formatiu que ha implementat de forma pionera a les comarques el sistema de formació dual en els CFGM d’electromecànica i CFGS d’automoció.
  • Serveis Panella, SL i Auto Taller Alcalà, SL com empreses que han participat de forma activa en l’acollida d’alumnes en el sistema de formació dual.
tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *