1. Home
  2. Actualitat
  3. Covesa va sortejar un cap de setmana amb un Ford Mustang a la Fira de Mostres
Covesa va sortejar un cap de setmana amb un Ford Mustang a la Fira de Mostres

Covesa va sortejar un cap de setmana amb un Ford Mustang a la Fira de Mostres

0
0

covesa_sorteig2

El passat 1 de novembre, l’últim dia de la Fira de Mostres, Ford Covesa va realitzar el sorteig d’un cap de setmana amb un Ford Mustang + un dinar al restaurant Mams d’Arbúcies. L’acte va ser amenitzat per Fel Faixedas i Carles Xuriguera, ambaixadors de Ford Covesa, els quals van improvisar un petit “show” entre els assistents mentre es realitzava el sorteig.
Primer es varen sortejar 10 entrades dobles pel nou “show” de Fel Faixedas, “Bona nit ben parits” i, seguidament, el cap de setmana amb el Ford Mustang i l’àpat al restaurant Mams d’Arbúcies, propietat de Fel Faixedas i Carles Xuriguera, entre altres socis.

Segons el cap de vendes de Ford Covesa, el Sr. Fouad Ayoud, la presència de Ford en un estand aquests dies de la Fira de Mostres ha estat molt positiva: “Estem molt contents. Hem venut cotxes, hem fet contactes amb empreses i particulars, i el sorteig ens ha ajudat per recollir dades de possibles clients que podrien estar interessats en adquirir un vehicle Ford en breu.” 

Per poder participar al sorteig els visitants havien d’omplir una butlleta i dipositar-la en una urna situada a l’entrada de l’estand de Covesa. Segons el recompte final es van omplir al voltant de 700 butlletes.

covesa_sorteig5

covesa_sorteig4
covesa_sorteig3

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *