1. Home
  2. Actualitat
  3. Creen una campanya perquè Tesla fabriqui a València
Creen una campanya perquè Tesla fabriqui a València

Creen una campanya perquè Tesla fabriqui a València

0
0
La campanya impulsa l'enviament de cartes al CEO de Tesla
La campanya impulsa l’enviament de cartes al CEO de Tesla

Un grup d’amants de Tesla ha creat una campanya perquè la fàbrica europea de la companyia s’instal·li a la ciutat valenciana de Paterna. El fabricant nord-americà té una petita factoria a Holanda però ha de ampliar les seves instal·lacions i el País Valencià podria ser un dels emplaçaments.

Mitjançant el conegut portal ForoCoches un grup d’usuaris s’ha organitzat per pressionar Tesla mitjançant el lema Spain Loves Tesla. La campanya ha tingut una enorme repercussió i ja ha recollit més de 10.000 firmes a través del portal Change.org. També té presència a xarxes socials com Twitter, Facebook i disposa d’un compte de Telegram.

Benefici econòmic i creació de llocs de treball

Segons els seus impulsors l’arribada de Tesla en valència no només “suposaria no només un enorme benefici econòmic per a tot el país i la creació de nombrosos llocs de treball directes i indirectes, sinó que ens situaria en una posició privilegiada en la indústria tecnològica”.

A la carta oberta que es pot signar a través Change.Org es destaca que “Paterna està situada a escassos quinze quilòmetres del port comercial més gran de la Mediterrània i d’un aeroport internacional. A més, amb la construcció del Corredor Mediterrani ferroviari, València quedarà connectada mitjançant línies d’alta velocitat amb la resta d’Europa “. La campanya recorda que l’Estat Espanyol és el vuitè fabricant mundial d’automòbils i el segon d’Europa després d’Alemanya i que disposa d’indústria auxiliar i mà d’obra especialitzada.

El precedent de Ford

Els organitzadors han recordat a El Mundo que un enviament massiu de cartes fa 40 anys a Henry Ford va aconseguir que la companyia nord-americana s’instal·lés a Almussafes, on avui encara té una de les seves fabriques més importants. La indústria auxiliar creada a partir de l’arribada de Ford, podria servir ara per Tesla.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *