Creixen els interessats en comprar un cotxe de forma online

Així ho revela una investigació recollida per Car Dealer Magazine que compara una enquesta realitzada al 2019 amb dades de l’any actual.

Durant el període de confinament domiciliari, els concessionaris van descobrir la importància de disposar d’un potent canal digital. El procés de compra d’un vehicle es va convertir en línia i van ser molts els consumidors els quals van descobrir una nova forma de realitzar la seva adquisició. Així ho assegura una enquesta publicada per Car Dealer Magazine que assegura que creixen els interessats en comprar un cotxe de forma online al temps que disminueixen les barreres per al client.

La seva investigació revela que la quantitat de compradors disposats a completar la compra d’un vehicle purament de forma online és ara del 41%. Són 4 punts percentuals més que fa un any. El percentatge anterior s’eleva a 61% si el concessionari envia al client el cotxe a casa i s’ofereix l’opció de tenir 7 dies per tornar el vehicle.

Tot i que es tracta d’augments marginals, les xifres mostren que l’ardu treball dels concessionaris en digitalització val la pena. La investigació també va descobrir quines tasques prefereix realitzar de forma online i fora del concessionari el comprador de vehicles. S’assenyalen algunes com la verificació de disponibilitat, l’exploració de finançament, l’organització del lliurament i la recollida del vehicle; o la negociació el preu.

Però, què segueix frenant als clients en l’actualitat per comprar un cotxe per Internet? Les barreres per comprar un automòbil de forma online persisteixen tot i que també estan disminuint. “El que impedeix que les persones comprin un cotxe online són, especialment, punts emocionals: voler tocar, sentir i mirar el cotxe, així com voler conduir-lo. Si és un automòbil usat, la gent, a més, vol verificar l’estat de el vehicle “.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
La ministra Reyes Maroto anuncia que es destinaran 10.000 milions dels fons europeus al sector de l’automoció

La ministra Reyes Maroto anuncia que es destinaran 10.000 milions dels fons europeus al sector de l’automoció

La quantitat esmentada suposa el 14% del total dels fons europeus ‘Next

Posterior
El transport públic a demanda té una mitjana de 15 usuaris al dia al Gironès i Pla de l’Estany

El transport públic a demanda té una mitjana de 15 usuaris al dia al Gironès i Pla de l’Estany

Les sis línies de transport públic a demanda que operen al Gironès i el Pla de

També et pot interessar
Total
0
Share