1. Home
  2. Actualitat
  3. Creixen les denúncies per excés de velocitat a les Comarques Gironines
Creixen les denúncies per excés de velocitat a les Comarques Gironines

Creixen les denúncies per excés de velocitat a les Comarques Gironines

0
0
Els radars mòbils enxampen molts conductors i conductores
Els radars mòbils enxampen molts conductors i conductores

Les denúncies per excés de velocitat a les carreteres de les Comarques Gironines han crescut un 25% en un any.

Segons recull l’ACN, els Mossos d’Esquadra han interposat gairebé 36.700 denúncies contra conductors i conductores que circulaven amb excés de velocitat per les carreteres gironines, un 25% més que l’any anterior.

Conduir amb excés de velocitat pot arribar a suposar suposar una multa de 100 euros i la pèrdua d’entre tres i sis punts del carnet de conduir.

Mòbil al volant

Una altra infracció que va a l’alça segons els registres policials és conduir parlant per mòbil o les mans lliures. De fet, durant el 2017, els Mossos d’Esquadra van interposar 2.819 denúncies per aquest motiu.

Pel que fa a les alcoholèmies, l’any passat, a les comarques gironines, els Mossos van denunciar 2.435 conductors i conductores que havien agafat el cotxe amb alguna copa de més. De mitjana són un 5% de tots aquells que van passar per un control i a qui la policia va aturar per fer-los bufar l’alcoholímetre. Un percentatge que es manté invariable en comparació amb el 2016. De totes les alcoholèmies, 422 van ser penals.

A més, durant el 2017, els Mossos de Trànsit també van enxampar 586 conductors i conductores que van agafar el volant després d’ingerir drogues.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *