Crema un concessionari de motos a la ciutat de Girona

El foc també ha afectat l’Escola Tècnica de Formació Professional

El foc es va declarar ahir cap a les 9 del vespre després de sentir-se una forta explosió i ha cremat totalment el taller mecànic i els vehicles que hi havia a l’interior. Els Bombers de la Generalitat, van rebre l’avís a les 21.39, han informat que havien aconseguit controlar el foc a la 2.55 de la matinada. Les flames han cremat totalment les instal·lacions de Basolí, concessionari de motos i botiga de bicicletes i l’Escola Tècnica de Girona, situada just al costat.

D’entrada, la hipòtesi era que l’incendi s’hauria originat a la zona del taller del concessionari i des d’allà s’hauria estès a l’Escola Tècnica de Girona, que ha quedat afectada. Ara, però, tampoc no es descarta que l’origen de les flames fos en aquest centre de formació professional. L’informe dels bombers i els pèrits ho hauran de dictaminar.

L’incendi també ha afectat la façana del Registre Mercantil, però els bombers han pogut aturar la progressió de les flames cap a altres naus. Segons alguns testimonis, l’incendi va començar ahir al voltant de les 9 del vespre després de sentir-se una forta explosió. Com a conseqüència, s’ha hagut de desallotjar el personal d’alguns comerços i naus properes, tot i que el fum no ha afectat habitatges ni el funcionament de la Clínica Girona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Crònica VII Clàssic Sprint Baix Empordà

Crònica VII Clàssic Sprint Baix Empordà

El passat dissabte es va celebrar la primera prova de l’Off Road Clàssic

Posterior
Ja hi ha el teaser del nou Kia EV9

Ja hi ha el teaser del nou Kia EV9

El vídeo teaser del Kia EV9, disponible en el canal de Youtube de Kia Worldwide,

També et pot interessar
Total
0
Share