1. Home
  2. Actualitat
  3. Crònica 1a edició Gran Cross Raid
Crònica 1a edició Gran Cross Raid

Crònica 1a edició Gran Cross Raid

0
0

Els dies 9, 10, 11 i 12 d’octubre es va celebrar la primera edició del Gran Cross Raid. Prova de regularitat sobre terra amb sortida a la platja d’Aiguablava, a Begur, uns dels llocs més bonics de la Costa Brava. Fins a acabar al parador de Tortosa, a Tarragona. Un total de 1.300 km.
40 vehicles varen prendre la sortida a les 11:00h des d’Aiguablava amb la presència de l’alcaldessa, la Sra. Maite Selva i Jordi Carreres, regidor d’esports. La primera etapa acabava a Folgueroles, comarca d’Osona. L’etapa constava de 5 zones de regularitat on una d’elles era el mític tram del Sobirà. L’etapa se la van adjudicar l’equip format per Joan Carbonell – Dan París amb un Mitsubishi Montero, amb la presència d’Albert Teixidor, regidor d’esports de Folgueroles.

La segona etapa, una de les més dures pel que fa a la conducció, sortia des de Folgueroles a les 10:00 h amb un reagrupament a Gironella i acabava a la Seu d’Urgell. En total es feien 6 zones de regularitat. L’equip format per Andreu Marín – Sílvia González, amb el seu afinadíssim Fiat Panda 4×4, es varen adjudicar l’etapa.

La tercera etapa amb sortida des del Parador de la Seu d’Urgell i arribada a la Seu Vella de Lleida, la més llarga del raid amb 260 km, contava amb 6 zones de regularitat. L’organització la va denominar com etapa marató on tenien 20 minuts de descans a la població d’Àger. Una de les etapes més maques. Victòria molt treballada de l’equip format per Vicente Ramos – Àngel González amb Mitsubishi Montero.

Des de la Seu Vella de Lleida es donava la sortida de la quarta i última etapa del Gran Cross Raid, amb arribada al Parador de Tortosa. Victòria d’etapa de Marcel Boquer – Eduard Boixeda amb un Mitsubishi Montero. Etapa molt maca, recorrent uns paratges espectaculars per la zona sud de Catalunya.


Classificació final:

1.- Andreu Marín- Sílvia González Fiat Panda 4×4

2.- Marcel Boquer – Eduard Boixeda. Mitsubishi Montero

3.- Vicente Ramos – Àngel González. Mitsubishi Montero

Classificació categoria 4×2.

1- JOSEP ROVIRA / ALEIX LESTON                              Seat 127

2- CRISTOBAL NAVARRO / HECTOR NAVARRO       Nissan Micra

3 -DANIEL NOGUES / CARLA NOGUES                     Seat Marbella

Fotos: Victor Cuervo.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *