Crònica del III Ral·li  Ripollès Clàssic

Un total de 53 equips varen prendre la sortida.

Victòria, per tercer any consecutiu, de l’equip format per Carles Bracons – Miquel Àngel Silva amb un Peugeot 205 GTI.

En aquesta tercera edició del Ral·li Ripollès Clàssic, la segona posició va ser per l’equip format per Pitu Sunyer – Josep Sunyer amb un VW Golf MKI i la tercera posició va ser per l’equip “Chatarrin Team” format per José Lluís Moreno – Sidru Noguera amb un BMW 320 E-30.

La prova va transcórrer pels mítics trams de la zona, com per exemple Alpens, Les Lloses, Coll de Santigosa, Capsacosta o Coll de la Creuta. Hi van participar grans especialistes d’aquesta modalitat, com l’equip de Carles Miro – Ivan Mat amb el seu preciós Porsche 911, els quals sortien com a favorits,  però per problemes tècnics del seu vehicle no varen  poder  lluitar pels llocs capdavanters. Gran resultat de Jordi Turon – Pau Turon amb un  Ford Escort XR-3 que amb només un any participant en aquest tipus de proves varen obtenir una excel·lent quarta posició a la classificació general. Albert Fité – Ramon Oliver amb el seu Seat Panda, prova rere prova van assolint millors resultats i es varen classificar amb vuitena posició.
La categoria Iniciació ,un cop més, va ser per Jordi Vila – Aleix Vila amb un Renault 5 GT Turbo, seguit dels debutants Xavier Fàbrega Pujol – Marc Cortada Canals amb un Renault R5 Copa Turbo i de l’equip local format per Oriol Putelles Puig – Jordi Bartés amb un VW Golf Gti MKII.

La sortida i l’arribada es varen fer desde de la Plaça del  Monestir de Ripoll, amb una gran expectació per part del públic assistent durant el tot el dia, i sempre mantenint les distàncies de seguretat recomenades  per l’organització.

Classificació:
1 Carles Bracons – Miquel Àngel Silva  /  Peugeot 205 GTI  /  115 punts
2 Josep Sunyer – Josep Sunyer  /  VW Golf Gti MK-I   /           121 punts
3 José Lluís Moreno – Sidro Noguera  /  BMW 320 E-30  /     192 punts

La propera i última prova de la Copa Gironina de Regularitat serà el proper dia 28 de novembre a la població de  Montmeló.

Fotografia:  Sergi Campdelacreu @scm_photosports