1. Home
  2. Actualitat
  3. Crònica I Clàssic Bellcaire d’Empordà
Crònica I Clàssic Bellcaire d’Empordà

Crònica I Clàssic Bellcaire d’Empordà

0
0

La segona prova del provincial de terra es celebrava el passat dia 6 d’abril a la població de Bellcaire d’Empordà. Amb una participació de 30 vehicles, a les nou del matí els participants es reunien al local social de la població per tal de passar les verificacions tècniques i administratives. A les 10.30 h es donava el tret de sortida per recórrer els 122 km que l’organització havia preparat amb un total de 9 zones de regularitat.

Com a favorits de la prova cal destacar els germans Ferrón amb Mitsubishi Montero, Pere Sabates-Sabates Jr amb Seat Marbella i Víctor d’Croz-Jordi Serrat que de nou sortien amb el seu preparat VW Golf GTi.

Pere Sabates va dominar tota la primera secció de la prova, però problemes al tc6 el varen fer fora de la lluita i Víctor D’Croz va agafar el timó fins que l’equip Garrigó-Brustenga amb VW Polo GT es varen adjudicar la prova. Jordi Caula-Cristina Lloret, amb un Fiat Panda 4×4, es varen adjudicar la primera posició en la categoria iniciació, seguit de l’equip de Roses Rafa Ortiz-Eric Michelet amb Seat Panda i Jordi Sellares-Júlia Sellarés amb Fiat panda 1000 que també són els que es varen imposar en el trofeu Panda Race.

La prova va ser molt gratificant per part dels participants, amb un recorregut exigent marcat per les pluges dels últims dies.

L’acte va acabar a la població de Bellcaire, al centre social, amb una fantàstica fideuà i l’entrega de premis a tots els participants.

Fotos: Josep Sumalla, Isabel Contreras.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *